13. mája 2024

Bude Šimečka a Grohling rozdávať ich voličom lieky proti úzkosti?

0

Bude Šimečka a Grohling rozdávať ich voličom lieky proti úzkosti?


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Najnovší prieskum politických preferencií, vykonaný a publikovaný na tv Markíza hovorí o tom, že ak by voľby do NRSR boli dnes, mali by po nich Smer+ Hlas+ SNS 80 mandátov /o jeden viac ako dnes/. A spolu s Republikou, ktorá by sa do NRSR tiež dostala by mali 90 mandátov. Teda ÚSTAVNÚ VäČŠINU.

-Na takúto zdrvujúcu správu zrejme Šimečka a Grohling budú musieť rýchlo reagovať. Depresia a úzkosť ovládne Bratislavu. Ktovie, či Šimečka nebude nútený sympatizantom PS na sekretariáte Progresívneho Slovenska rozdávať lieky proti úzkosti. Psychológ M.Bakyta v tomto prípade bude záujemcom iste nápomocný. Poradí im, čo a ako.

Výsledky prieskumu politických preferencií dnes nie sú jedinou Jóbovou zvesťou pre progresívno-liberálnu opozíciu. Druhou správou je potvrdenie pozitívneho finančného ratingu Slovenska ratingovou agentúrou Standard and Poors. Tá naďalej hodnotí finančnú zdatnosť SR na úrovni A+ so stabilným výhľadom.

Ťažké časy žijú priaznivci protificovskej opozície. Ak by im lieky proti úzkosti nepomohli, má pre nich šaman Šimečka ešte jedno posledné, tak trochu zúfalé riešenie. Nešťastných sympatizantov progresívcov a liberálov chce zavolať vo štvrtok podvečer na skupinovú terapiu. Terapeutická komunita Šimečkovcov sa bude konať na jednom z bratislavských námestí. Ľudia si môžu doniesť obvyklé „mierumilovné“ plagáty a budú mať šancu vykričať a vy-fúúújúkať sa do sýtosti.

-Veľmi im to nepomôže, ale aspoň si uľavia. A tak teda – nech vo štvrtok celou mentálne posunutou Bratislavou znie hojivé „Fico fúúúúúj !“ Fúúúúj !

Autor: medvedar


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *