13. mája 2024

Fikcia! HOAX NA NEDEĽU. TAJNÝ DOKUMENT PS „AKO ĎALEJ“

0

Fikcia! HOAX NA NEDEĽU. TAJNÝ DOKUMENT PS "AKO ĎALEJ"/Ilustrácia JNS


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


HOAX NA NEDEĽU OBJAVIL SA NA STOLE TAJNÝ DOKUMENT PS „AKO ĎALEJ“

Buďme k sebe úprimní. Nedarí sa nám, kolegyne a kolegovia. Prehrávame jedny voľby za druhými a ja sa teraz tesne pred naším zjazdom pokúsim aspoň v skratke naznačiť a vysvetliť, prečo sa nám nedarí, kde robíme chyby a čo by sme mali zmeniť. Inak to môžeme zabaliť.

Predovšetkým, čím viac kritizujeme Fica, tým je ten človek populárnejší. Nespomínajme ho už toľko lebo vždy keď vyslovíme jeho meno, naháňame mu tým percentá. Takto sa to ďalej robiť nedá, lebo namiesto toho, aby išiel s popularitou dolu, on ide hore a dolu ideme my. Tvárme sa radšej, že Fico neexistuje a rozprávajme o niečom inom a vymýšľajme si hocičo, len ho menovite nespomínajme lebo je to kontraproduktívne.

Ďalšia vec, my umierame na krásu – na krásu, ktorú žiaľ v našich radoch nemáme lebo stačí sa pozrieť na kolektívne foto nášho poslaneckého klubu a je to čistá katastrofa. Nemáme skrátka pekných poslancov a pekné poslankyne, ako keby nás jedna škaredá mater mala, ako sa na Slovensku vravieva. Naši poslanci sú všetci plešatí, nejeden s krivými ústami a nevraživým pohľadom. To nie je dobre. Takto sa voľby nedajú vyhrávať. Zuzka v paláci robila čo mohla, ale tiež nemala toľko pribrať a nemusela sa fotiť na drahých plyšových kobercoch. Keď vyhlásila, že nerozumie vlastnej krajine, naše body leteli okamžite dolu. Ten jej nešťastný Covidový výrok pred špitálom zľudovel, na našu a jej škodu. Slováci síce majú radi barokové postavy, ale len na sochách a obrazoch a zatiaľ sa tu po krajine šíri nechutná prezývka jaternica. Priznajme si bolestnú pravdu.

My tu medzi nami jednoducho nemáme žiadnych Belmondov a Delonov, ani nejaké Hollywoodske filmové krásavice, a veľmi by sme ich aspoň zopár potrebovali. Ďuri Rizman už dostal prezývku Frankenštajn, ďalšieho volajú Moničiči, naša kolegyňa s obrovskou hrivou a drsným hlasom by s tými vlasmi tiež mohla konečne niečo robiť lebo ju volajú Medúza Gorgona….. Akútne potrebujeme v Progresívnom Slovensku zopár pekných členov na vystavovanie v médiách. Musíme nejakých urýchlene nájsť, aby boli aspoň ako tak sympatickí, pekní a inteligentní. Lenže ak nájdeme pekných tak nebudú inteligentní a ak nájdeme nejakého inteligentného tak zas nie je pekný. Aj toto je teraz na nešťastie náš kľúčový problém.

Pozrite sa na Fica, oni v tom Smere majú samých pekných fešákov aj medzi mladými a smerácka vláda má aj tri fešné ministerky. Nám skrátka chýba niekto ako je ich Monika Sofia Soročinová, alebo hoci aj len tá mladá Lívia od Uhríka….. oni tým nad nami s prehľadom vyhrávajú na body. Aj veľvyslanec sa na to zlostil a obaja Sorošovci už s nami v Amerike strácajú trpezlivosť a žiadajú výsledky! Palko Demeš síce hľadá nejaké riešenie, lenže akosi to viazne a čas pracuje proti nám.

Pobabrali sme to aj s tým naším lobovaním v EP a EK, aby Slovensku odopreli eurofondy. Beháme tam hore dolu po Bruselských chodbách a nadávame na Ficovu vládu, ale výsledok dohromady nič…. ešte aj to sa celé obracia proti nám. Jourovú si ten boľševický gauner Fico nakoniec omotá okolo prsta s tou jeho buldočou charizmou, lebo my skrátka nikoho s podobnou charizmou medzi sebou nemáme. Navyše, my nemáme medzi nami aspoň ako tak sympatických ľudí v strednom a vyššom veku. Získali sme si časť mládeže, ale bohužiaľ nie celú, lebo mladí podporujú aj Kotlebu a Uhríka. Podporujú nás síce nejaké osobnosti v seniorskom veku, lenže pozrite sa aké…! Aj tie zomierajú na krásu, ktorú už dávno nemajú, ak nejakú vôbec v minulosti mali – Kňažko, Stanke, Radičová, Gyárfášová, aj tá Magda „ӧӧӧvӧӧӧ“ Vášáryová – buď majú ústa nakrivo, alebo obočie nakrivo, a k tomu aj hrozne zlostný a nenávistný pohľad a rétoriku. To nám je priatelia nanič, pri všetkej úcte.

Aj s tými nešťastnými medveďmi nám to absolútne nevychádza…..stačí, aby sa na obrazovke zjavil mohutný Očovan Huliak v tom jeho lesáckom mundúre a valcuje nás a celú verejnú mienku obracia proti medveďom a proti nám. Začíname už byť na Slovensku tak nepopulárni, ako tie premnožené medvede.


Načne to Huliak, ktorý síce tiež nie je nejaký extra krásavec, ale ten chlap jednoducho má charizmu, a dorazí to Taraba, tiež so šviháckou charizmou. Ako na potvoru, ani kolegovia v SAS na tom tiež s krásou a vizážou nie sú lepšie – aj tam je to všetko doradu plešaté a s ústami nakrivo, lenže ani statočná Marienka Kolíková nie je žiadna miss universe. No a pozrite, Fico zatiaľ spokojne vytiahne z klobúka šarmantného štramáka Pellegriniho a vyhrá s ním prezidentské voľby o tri konské dĺžky pred nami a nám ani ten šialený nápad s Ivanovými potterovskými okuliarmi nepomohol. Neviem, kto z nás vlastne takú blbosť vymyslel. Nič nám nevychádza a kopíme školácku chybu za chybou.

Aby toho nebolo málo, dokonca nás najnovšie aj tie tri nešťastné rejtingové agentúry podrazili lebo vyslovili dôveru slovenskej ekonomike pod vedením Fica a my sa môžeme aj roztrhať a hádzať sa o zem, teraz má na nás ten mafián ďalšie tromfy. Šlendriansku robotu odviedol ten babrák Matovič keď ho nezavrel do basy. Toto sme tu teraz naozaj nemuseli prežívať. Musíme zmeniť všetko – od taktiky a stratégie, cez naše témy a vystupovanie v médiách, až po náš zovňajšok, ktorý nás politicky hendikepuje. Lenže ani v spriaznených médiách to nie je ružové. RTVS nám vezmú, Jančkárová a Makara už nás nebudú fedrovať ako doteraz, Dibáková išla do stratena, Markíza sa otriasa v základoch, no a zbor plešatcov s premotivovaným Dírerom na čele a s ľuďmi v našich mimovládkach a troch našich denníkoch sa aj s Monikou Tódovou opotreboval a dochádza mu dych a pomaly asi aj peniaze. Lipšic, do ktorého sme vkladali veľké nádeje, je tiež z hry vonku…..podobne ako Mazák.

Priatelia, kolegovia, členovia a sympatizanti nášho Progresívneho Slovenska…..blížia sa júnové eurovoľby a ak prehráme aj tie, bude to naša konečná a môžeme si hľadať nejakú inú zábavku. Náš snem teraz musí nájsť a zvoliť si nejakých nových schopných lídrov lebo Zuzka sa nám síce vráti aj s Ódorom, ale je z náročného prezidentovania unavená, potrebuje si oddýchnuť a možno už má politiky plné zuby. Nevyzerá to s nami dobre. Robme konečne niečo, inak sme stratení a všetka naša robota a naše úsilie vyjde nazmar. Náš snem je našou poslednou šancou!

Michal Zoldy


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *