17. mája 2024

Ako dostať pod kontrolu SIS? Čítali ste volebný program PS?

0

Mokré sny PS. Ako dostať pod kontrolu tajnú službu


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ako dostať pod kontrolu tajnú službu

  • Súdne Schválenie: Navrhuje, že všetky odpočúvania tajnou službou by mali byť schválené jedným súdom, čo môže predstavovať riziko, ak je na súde cudzí agent.
  • Finančná Kontrola: Odporúča úplnú kontrolu finančných tokov tajnej služby, aby sa získal presný zoznam všetkých, ktorí pre SIS pracujú.
  • Zlikvidovanie Vedenia: Hovorí o podpore aktivít proti šéfom SIS a útokoch na tých, ktorí sa postavia proti týmto aktivitám.
  • Politické Manévrovanie: Opisuje rôzne spôsoby, ako sa politické figúry snažia ovplyvniť alebo ignorovať bezpečnostné upozornenia a rozhodnutia.

1/ Vymyslíte, že akékoľvek odpočúvanie tajnou službou bude schvaľovať jeden jediný súd.

Že tak zopár sudcov a zapisovateľka budú mať prehľad o úplne všetkých aktivitách tajnej služby, čo sa týka monitorovania cudzích agentov a zradcov? Nevadí. Vám nie. Že existuje neprekonateľný problém, že ak na danom súde bude cudzí agent, nemôžete ho odpočúvať, lebo sotva schváli sledovanie samého seba? Prípadne rovno varuje podozrievané osoby? Ale veď aj o to predsa ide… Dva súdy, tak ako je to doteraz, sú pre nich ešte stále akosi priveľa…

2/ Potrebujete dostať pod kontrolu každého, kto pre nich robí. Hm… lenže ako sa k tomu zoznamu dostať? Ľudia v tajnej službe sú platení v hotovosti… nemôžete agentom, ani tým v zahraničí, posielať platbu na účet z účtu s označením SIS. Ako sa teda dozvedieť presný zoznam všetkých, ktorý pre SIS doma a v zahraničí robia?

Predsa cez úplnú kontrolu finančných tokov. Nech SIS povinne hlási každú jednu platbu, ktorú urobia, dozorujúcej finančnej inštitúcii mimo SIS… a ešte sa pri tom tvárte, že Vám ide o kontrolu transparentnosti financovania štátnej inštitúcie.

3/ Zlikvidujte vedenie SIS, ktoré na Vás dlhodobo upozorňuje. Podporte akékoľvek aktivity, ktoré Vaši elitní chlapci vyprodukujú proti šéfom SIS a tvárte sa pri tom, že ide o spravodlivosť. Nezabudnite útočiť na kohokoľvek, kto povie opak, zatvárať ich, vyhadzovať z roboty, ohovárať v Denníku N a mazať ich komenty na stránke Vašej partaje.

4/ Tvárte sa, že nevnímate upozornenia, že Váš leader pre bezpečnostnú problematiku je v skutočnosti platený človekom z iného /prorusského/ štátu.

5/ Tvárte sa, že chlap, ktorého ľudia zlikvidovali z funkcie dvoch šéfov tajnej služby, nebol na svoju pozíciu „odporučený“ Vaším leadrom pre bezpečnostnú problematiku, plateného z prorusského štátu a hlavne preboha mlčte, že k Vášmu leadrovi unikajú info zo živých spisov.

6/ Tvárte sa, že v čase, keď všetci protirusskí šéfovia bezpečnostných zložiek chodia s po-zuby-ozbrojenou ochrankou, tak je normálne, že šéf inštitúcie, ktorá má stíhať cudzích agentov a vlastizradcov, chodí bez ochranky po cudzej metropole zo stretnutia na stretnutie. Veď čoho by sa bál? Že ho niekde russkí tajní ulovia a umučia, aby sa dostali k menám vyšetrovaných agentov? Ale kde…

A ešte sa tvárte, že je normálne, že namiesto 13 rokov väzenia navrhnú jeho podriadení špiónovi v prospech nepriateľského štátu v čase vojny podmienku…

A keď budete vyjednávať o novom zložení vlády, trvajte na jednej jedinej podmienke za každú cenu: že tento šéf jednej zo zložiek štátu je nedotknuteľný. Real story. Vyjednávanie o novej koalícii naozaj padlo na tomto mene.

7/ Tvárte sa, že ste za podporu Ukrajiny… ale keď Vaša bývalá kolegyňka Zuzka potajme zastaví mesiace pred voľbami dodávku vojenskej pomoci na Ukrajinu, hrajte hluchých a slepých. Ľudia si to aj tak nevšimnú… nepozerajú vo Vašom prípade na činy, len na ľúbivé frázy.

Kto vie, ako sa cítil Zelenský, keď o tomto všetkom pri návšteve Bratislavy vedel a aj tak si s ním pani prezidentka urobila pekné promo fotočky… vždy nahodená v zelenej… fakt hviezd

No schválne…čítali ste volebný program progresívcov, čo sa týka plánov na kontrolu SIS?

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *