20. mája 2024

V opozícií jednoduché a keď ste vo Vláde, tak takmer nemožné

0

Na snímke zlava predseda HLAS-SD Peter Pellegrini, predseda SMER-SD Robert Fico a predseda SNS Andrej Danko pózujú po podpise memoranda o porozumení, v historickej budove NR SR v Bratislave 11. októbra 2023. FOTO TASR - Jaroslav Novák *** Local Caption *** Peter Pellegrini Robert Fico Andrej Danko podpísanie koalícia dohoda


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ktohovie, možno som až príliš netrpezlivý, možno som až príliš nedočkavý, ale od riadneho menovania Vlády SR po PV 2023, teda od momentu, kedy Vláda SR po PV 2023 získala plnú legitimitu tým, že jej Parlament SR vyslovil dôveru dňa 21.11.2023 – https://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?sid=udalosti/udalost&MasterID=56497 ubehlo už viac, ako 5 mesiacov (!) a isté veci, ktoré sa pred PV 2023 javili ako úplne jasné, akoby sa niekam stratili, vyparili.

Akosi všetko pred PV 2023 bolo zo strany vtedajšej opozície také jasné a jednoznačné, že som očakával, že tieto vtedajšie ich vyjadrenia nebude problém začať realizovať ihneď od počiatku vládnutia.

Prečo to vtedy bolo také ľahké a dnes je to takmer nemožné?!

Nuž aby som bol konkrétny. Tak napríklad prečo bolo zo strany SMER-SSD také ľahké vtedy, keď ste ešte boli v opozícií, hlásať z tribún, z TB, že My Slováci a hlavne vtedajšia „vládna“ moc na čele s Čaputovou, budeme prekvapení, keď sa dozvieme, kto skutočne stojí za vraždou Kuciaka a jeho priateľky. Áno, bolo to presne pred 2. rokmi, keď Fico na prvo májom stretnutí s občanmi z tribúny, okrem iného povedal aj toto  – „Vážení priatelia, nenechajme si zobrať pravdu o Kuciakovi. A my raz povieme, kto Kuciaka zabil. A budú všetci šokovaní, kto Kuciaka zabil. Nám je ľúto, čo sa stalo, ale tak ako vyjde pravda o vojne na Ukrajine, ako príde pravda o fašizme na Ukrajine, ako príde pravda o tom, že najskôr sa zabíjali ľudia na Donbase, zabíjali sa tam Rusi, až potom sa my dozvieme veľkú pravdu o Slovensku.“ – Pozri TU – video – fico od 27:00 minúty – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/625360-fico-vraj-pozna-pravdu-o-vrazde-kuciaka-poslanci-olabo-vyzvali-zilinku-aby-konal/

Naozaj už je na čase, aby táto pravda, o ktorej vtedy Fico z tribún hlásal, sa konečne dostala na slovenské svetlo božie lebo dnešná opozícia na čele s Čaputovou, aj túto tému, túto vraždu, neustále zneužívajú proti dnešnej Vláde SR a čo je ešte horšie a pre mňa absolútne nepochopiteľné, že tí chudáci rodičia, tých dvoch mladých nevinných ľudí, sú v područí tých, ktorí neustále ukazujú prstom na Fica a spol. a takto sa nimi nechávajú klamať a proti ním doslova huckať!

Naozaj je na čase, aby sa to ešte stihlo, kým je Čaputová ešte oficiálne v úrade „prezidentky jej krajiny“, aby bola v Parlamente SR na ňu podaná obžaloba tak, ako to ohlasoval na jednej zo svojich TB Fico, keď bol ešte v opozícií a jasne povedal toto „…návrh na obžalobu, na prezidentku Čaputovú, za úmyselné porušenie Ústavy SR, po ustanovujúcej schôdzi NR SR podáme“  –  Pozri video TU – https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/682472-smer-planuje-po-volbach-podat-navrh-na-obzalobu-prezidentky/

Iste, že sa ani dnes, ako ani vtedy, keď toto Fico oznamoval, nenájde v Parlamente SR potrebný počet poslancov, ktorí by za takúto obžalobu na Čaputovú zahlasovali lebo vládna koalícia sama na to nemá dostatok hlasov, ale ako deklarácia a splnenie predvolebného sľubu zo strany SMER-SSD to urobiť jednoducho je potrebné!

No a čo je ešte najhlavnejšie, aby sa už konečne niečo udialo

tak to je podanie žaloby na všetkých tých, čo nás tu absolútne neodôvodnene Covid gniavili, čo zámerne nenechali chorých ľudí liečiť, aj keď sme mali účinné lieky na C-19 – jasné vyjadrenie Krčméryho ešte zo dňa 20. marca 2020, že lieky sú, len strnulá administratíva a byrokracia EÚ, EP a EK ich nechce na území EÚ a teda aj  SR dovoliť používať, ale on by ich použil aj za cenu, že by bol za to trestne stíhaní – Pozri TU hlavne od 12:30 minúty – https://www.youtube.com/watch?v=pHfVRNHvwmw&t=26s&ab_channel=IngSharky  Potom ihneď na druhý deň (21.3.2020), keď bola Čaputovou menovaná prvá Matovičova hrôzovláda, Krčméry záhadne otočil o 180o – žiaľ už nám nevysvetlí, že prečo…

Na všetkých tých, čo nás hnali (teda ja som na tieto hlúposti nechodil!) do doslova povinného AG a PCR covid testovania každých 48 resp. 72 hodín, aby sme mali akýsi papierik, ktorý nám mal umožniť vstúpiť do objektov a priestorov, kde nebol dôvod nám tam zakazovať vstupovať!

Potom do toho pribudla experimentálna USA Pfizer „vakcína“ a potom sme už mali mať pri sebe akýsi „Covid pas“, aby sme mohli „slobodne“ chodiť po svete…ja to nazývam novodobá železná opona, novodobé kapitalistické ostnaté drôty lebo nemáš Covid pas, nemôžeš cestovať, nemôžeš do takého alebo onakého obchodu, do kina, do divadla, na športové podujatie, ba ani na otvorenú lanovku v Tatrách(!)…

Je potrebné jasne prešetriť všetky Mikasove vyhlášky,

či bolo možné na základe nich gniaviť a trestať tento slovenský národ atď. atď. A ani nie je potrebné čakať na to, že ľudia začnú podávať sami hromadne každý sám za seba žaloby lebo takto by sme v mžiku zahltili náš justičný systém. NIE!

Takúto právne kvalitnú, ucelenú žalobu na OČTK, by mala podať Vláda SR za nás všetkých lebo toto ste nám pred PV 2023 sľúbili! A nech zástupca Vlády SR predkladá OČTK všetky dôkazy a nech žiada ich riadne vyšetrenie a následne aj v rámci nezávislých súdnych konaní, nech súdy rozhodnú o ich vine a treste alebo nevine!

Lebo áno, dnes je oficiálne zo strany Vlády SR zriadená akási „Kotlárová“ komisia na vyšetrenie „manažmentu“ Covid „pandémie“, ale to nestačí a je okolo nej akosi ticho, až príliš dlho je okolo nej ticho.

Táto komisia by podľa mňa nemala len prešetrovať, ale mala by hlavne pripraviť kvalitnú žalobu na všetkých tých, čo nás tu neodôvodnenie Covid gniavili počnúc Matovičom, Mikasom, celou pandemickou komisiou… až po samotnú Čaputovú a za nás všetkých ju podať OČTK, aby sa tým začali oni na úrovni trestnoprávnej, tomuto venovať! Jednotlivých protagonistov tejto covid gniaviacej politiky si predvolávať, vypočúvať, tak aby sme sa v konečnom dôsledku dopracovali až k pôvodcovi, kto to tu všetko riadil a prečo to tak riadil!

Nuž a pri tejto príležitosti by som samotnému Petrovi Kotlárovi pripomenul toto – je to zo dňa 12.9.2023, teda 18 dní pred PV 2023, aj na základe toho, sa aj P. Kotlár stal poslancom Parlamentu SR za SNS – je to vtedy živé vysielanie na TV SLOVAN, kde okrem iných bol hosťom aj MUDr. Lakota – https://www.youtube.com/watch?v=qjpI38oqbNk&t=4931s&ab_channel=Telev%C3%ADziaSlovan a ja si dovolím tu doslova odcitovať jednu pasáž zhruba od 1:21:30, kde Lakota hovorí toto – „…, kde sa nahnalo 3,6 milióna ľudí na miesta v tom čase, keď mali byť títo ľudia čo najviac rozptýlení…, …a proti tomuto nikto nepovedal nič. A výsledok? Vyše 12 tisíc mŕtvych. Zbytočných mŕtvych. A oni sa tvária, že to bolo vtedy také…čerta starého to bolo také. Toto je jednoducho zločin, ktorý sa tu odohral a teraz všetci, á tak jasne – čo sme si, to sme si, treba otočiť knihu, nový list a ideme ďalej!“

A hneď potom hovorí zo štúdia MUDr. P. Kotlár – „No nejdeme a nemôžme ísť ďalej. A pán doktor musím Vám túto otázku položiť, aj keď Vás zachytím možno nepripraveného, ale aby aj naši diváci vedeli, že to myslíme vážne a seriózne. V rámci takej nejakej agendy a bodov, ktoré by sme chceli spoločne riešiť ďalej v politike, je znovu otvoriť a oživiť vyšetrovanie…, …do vyšetrovať covidový manažment. To znamená vytvoriť nejakú národnú skupinu nejakých vedcov, lekárov právnikov, ktorí by sa na tomto podieľali. Samozrejme budeme musieť, budeme povinní osloviť tých, ktorí sa hlasne a vedecky vyjadrovali so správnymi predikciami, ktoré sa naplnili, čiže poviem príklad – do takejto skupiny by mal patriť pán JUDr. Weis, JUDr. Harabin, MUDr. Lipták, ale jednoznačne, jeden z najpovolanejších a najdôležitejších, by ste mali byť Vy. Takže ja si myslím, že príde ten čas, kedy povie Slovensko, možno slovenská vedecká obec, alebo možno národ sa rozhodne, že jeden z týchto ľudí určite musí byť pán doktor Lakota, pretože ten nás o tom informoval, on tie životy zachránil, jeho predikcie sa naplnili a treba mu za tu prácu zaplatiť, povolať ho späť z toho, už by som povedal vedeckého oddychu, pretože treba odhaliť tu pravdu a treba odsúdiť tých a konanie tých a aby sa to neopakovalo. A na tento účel ja verím, že Slovensko si ešte vyžiada Vašu odbornosť.“

A na toto pán Lakota takto odpovedá – „Pozrite, ja osobne, keby som tak mal povedať, tak hocikedy. Hocikedy a to, že zaplatiť za to. To nesúvisí s tým. Tu ide o princípy, ktoré sa hrubo a násilne porušili…, …tieto zločiny sa stali.“

Takže je naozaj čas tieto predvolebné sľuby a odhodlania začať naplno napĺňať bez ohľadu na to, ako do vás neustále kopú tie média, na čele s dnešnou RTVS(!), ktoré počas Covid „pandémie“, bývalým covid hrôzovládam mediálne pomáhali a Vás mediálne znemožňovali!

Nie je možné s tým otáľať lebo sa môže stať, že to upadne do zabudnutia, prídu iné problémy a už nebude verejný dopyt po tom, aby sa títo covid  hrôzovladnúci postavili pred nezávislé OČTK a takto poľahky unikli spravodlivosti!

Ani konflikt na Ukrajine, ani všakovaké protesty dnešnej opozície…, by nemali túto tému resp. témy oddialiť lebo asi toto je ich prvoradým zámerom a cieľom!

Aby sa na toto covid gniaviace obdobie zabudlo a zabudlo aj na obdobie, keď bol umlčiavaný akýkoľvek iný verejný, teda mediálny, názor na konflikt na Ukrajine, ako je ten ich jediný „správny“, že za všetko to, čo sa tam dnes, ale ja predtým od roku 2014 deje, sú zodpovední len a len Rusi!

Toto je blud a absolútna nepravda!

Tak už konečne robte suverénnu politiku, máte na to od väčšiny slovenských voličov riadny, demokratický mandát a na akési výkriky a vyšteky  z dosluhujúceho EP nehľaďte!

Lebo aj EP bude po 8. júni úplne, aleže úplne iný! A ja pevne verím, že úplne opačný, aký bol doteraz a ešte chvíľu aj bude!

Autor: ferro

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *