27. júla 2024

KTO ZNIČIL POTRAVINOVÚ SEBESTAČNOSŤ SLOVENSKA

Západoslovenská TV M. Kamenský / D. Terek

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Téma potravinovej sebestačnosti Slovenska a jej vplyvov počas 20 rokov členstva v Európskej únii je komplexná a viacvrstvová.

Štatistiky naznačujú, že potravinová sebestačnosť Slovenska je jednou z najnižších v EÚ, pohybujúca sa na úrovni 45 až 50 %. Tento stav je v kontraste s obdobím transformácie agrosektora na začiatku 90. rokov, kedy sa potravinová sebestačnosť pohybovala okolo 80 %. Vstup do EÚ priniesol Slovensku mnohé výhody, ako napríklad pevné ukotvenie v rodine vyspelých, moderných a demokratických krajín Európy a možnosť hospodárskeho rozvoja. Avšak, ako každá zmena, aj táto priniesla určité výzvy, vrátane tých v potravinovom sektore.

Západoslovenská TV M. Kamenský / D. Terek

Pre podrobnejšie informácie by som odporúčal preskúmať štatistické údaje a analýzy, ktoré poskytujú hlbší pohľad na túto problematiku. Je dôležité pozerať sa na túto otázku z viacerých uhlov, aby sme pochopili všetky faktory, ktoré prispeli k súčasnému stavu potravinovej sebestačnosti na Slovensku.

Západoslovenská TV M. Kamenský / D. Terek/ JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *