23. júna 2024

Video: Krajčí na tlačovke opäť nazval neočkovaných „dezoláti“

Bývalý minister Krajčí dehonestuje neočkovaných občanov a nazýva ich ,,dezoláti"

Zdielajte

Bývalý minister Krajčí dehonestuje neočkovaných občanov a nazýva ich ,,dezoláti“. No poviem Vám priatelia, že toto je vážna vec, keď som toto počul. Dezoláti sa nechceli dať zaočkovať, pán Krajči? No toto sa nemalo stať, že tento baptistický talibanec namiesto toho, aby sedel v base za nehospodárne nakladanie s verejnými financiami (podnet Žilinka od nás má tri mesiace…) za nezmyselné nákupy vakcín a ich následné darovanie v hodnote cez 100 000 000 eur, tak namiesto toho stojí pri pulte v NR SR a dehonestuje takto desivo občanov s iným názorom na očkovanie! NKÚ to zhodnotil na 150 000 000 eur, čo sa vyhodilo do vzduchu.

HNtelevízia celá tlačovka

Vláda by sa mala zamyslieť, ako je možné, že tento človek behá po parlamente spoločne s Matovičom, pretože toto je vizitka vlády – tá má tlačiť Žilinku k výkonu a práci v tejto veci.

Musím povedať, že z vyššie uvedeného videa som pohoršený, skutočne. Opakovane si prehrávam to, čo povedal a dávam to do porovnania s tým, čo urobil. NKÚ je tiež fraška, vydá stanovisko ale návrh na trestné oznámenia nepodá.

Tento týždeň pôjdeme na Prokuratúru podať opakovaný kvalifikovaný podnet na Krajčiho a Matoviča. Spolupracujeme s advokátskou kanceláriou, pripravíme paragrafy a celé znenie.

Toto Žilinkovi nedarujeme za OZ VOĽNÁ ZÓNA.

Miro Heredoš


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *