16. septembra 2024

SaS a ich „úbohé politické divadlo“

SaS a ich "úbohé politické divadlo".

Zdielajte....
  • Tlačová konferencia SaS: Strana SaS vyzýva ministra Suska, aby vysvetlil prepustenie Dušana Kováčika. Minister už dôvody vysvetlil na dvoch tlačových konferenciách.
  • Legislatívny proces: Diskusia o návrhu na výsluhový dôchodok prokurátorov. SaS tvrdí, že nejde v riadnom legislatívnom procese, ale minister to popiera.
  • Politické divadlo: Kritika poslancov SaS za ich vzdelanie a politické vystupovanie, ktoré je označené za „úbohé politické divadlo“.
  • Diskusie s novinármi: Minister Robert Kaliňák je chválený za svoje elegantné vystupovanie a odpovede počas diskusií s novinármi.

Tlačová konferencia strany SaS a výzva na ministra Suska, aby konečne vysvetlil dovolanie a prepustenie Dušana Kováčika. Politici zo strany SaS a prečo by to minister robil, že? Nie je dôvod. Už boli dve tlačové konferencie ministra Suska, kde dopodrobna vysvetľoval dôvody dovolania okrem mentálne znevýhodnených to pochopil každý. Tak dámy a páni s univerzitným vzdelaním, hurá do archívu internetu a doštudovať dôvody dovolania. Veľa trpezlivosti, lebo času máte.

Okrem toho dúfam skončili časy , že sa vyšetrovalo a súdilo v novinách a na tlačových konferenciách a tak sa celý proces ovplyvňoval . Politici strany SaS- čo mohol to minister zverejnil. A ten nezmysel vyslovený na tlačovke-vraj proces dovolania podkopáva dôveryhodnosť súdov a celej justície. Lenže nepodkopáva – lebo úkon ministra bol v súlade so zákonom. To diletanti zo SAS na čele s Kolíkovou, dali svojimi chybami už odsúdenému šancu na dovolanie. Poslanci SaS vraj dajú návrh zákona na zmenu. Neskoro páni poslanci SaS – nevládnete – neprejde Vám to a ináč sa aj tomuto javu hovorí demokracia a bez prívlastkov.

Upozornenie – Videa SAS sú len pre silné povahy

Aktuality.sk

Iný nezmysel z tlačovky-vraj návrh na výsluhový dôchodok prokurátorov nejde v riadnom legislatívnom procese. Ale veru ide v riadnom legislatívnom procese-lebo je podľa časti desať-rokovanie o návrhoch zákona príslušného predpisu a tam nie je pomenovaný ako nie riadny. Je to aj v tomto prípade skráteného konania riadny legislatívny proces. Niekedy váham, čo majú títo poslanci SaS venujúci sa problematike práva za vzdelanie. Asi divadelnú fakultu VŠMÚ má exministerka Kolíková a zväzák v modrej košeli Dostál. Len chyba, že už nezažili majstra Bagara a majstra Zachara. Hrali by lepšie. Hrajú úbohé politické divadlo. Nikto im ale za tieto divadelné výkony netlieskam. Bude nás väčšina?

Aktuality.sk

Diskusie ministra Roberta Kaliňáka s novinármi-och, rajská hudba v podaní pána ministra. Elegancia vo výzore a vystupovaní, nadhľad v odpovediach. Minister to ovláda.

Opäť nadčasový prejav premiéra pri podpise memoranda troch ústavných činiteľov. Kto vie, ten vie.




Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.