28. septembra 2024

SaS – Strana krčmových tárajov

SaS - Strana krčmových tárajov

Zdielajte....
  • Kritika strany SaS: Článok kritizuje stranu SaS za zmenu imidžu z odborníkov na „krčmových tárajov“ a za ich časté tlačové konferencie plné nadávok na vládu Roberta Fica.
  • Komunikácia s verejnosťou: SaS je obvinená z neodborných a opakujúcich sa vyjadrení bez konkrétnych alternatívnych riešení.
  • Reakcia médií: Spravodajské televízie sú kritizované za každodenné vysielanie tlačových konferencií SaS naživo.

Strana SaS po výmene ekonóma Sulíka za obuvníka Grohlinga zmenila nielen imidž strany odborníkov za imidž strany krčmových tárajov ale aj komunikáciu s verejnosťou. Miesto brožúrok ponúkajú páni ako Grohling, Kolíková, Viskupič a pod. každodennú dávku silného hejtu. Našli si na Slovensku svoju klientelu, -ľudí, ktoré sú na každodennej dávke nadávok a lží na vládu R.Fica ťažko závislí.

Niet dňa, aby SaS púšťala svoje neodborné trepiny do verejnosti. Zvyčajne to však SaS nerobí iba raz denne, – „zichruje“ sa aspoň dvoma /ba stalo sa, že až tromi/ TB. Tém na zvolanie TB je vždy dosť. Od oneskorenej reakcie Fica na zvýšený prietok Moravy na Devíne po to, že si jeden z lekárov v trenčianskej nemocnici podal už ôsmu žiadosť o výpoveď. Téma TB napokon nie je ani tak veľmi podstatná. Hlavné je, že Grohling, Kolíková a spol. majú dôvod, aby do verejnosti púšťali tisíckrát počuté nadávky na Ficovu vládu a jej podporovateľov.

Miesto brožúrok ponúkajú páni ako Grohling, Kolíková, Viskupič a pod. každodennú dávku silného hejtu.

Tlačovky SaS sú tak časté, že je z toho už len jedna veľká, sivá holohlavá nuda. Rovnaké urážky, rovnaké strašenie, rovnaké bezobsažné nič. Nič zaznie naplno, keď sa pánov z SaS nejaký novinár omylom spýta, čo teda SaS miesto tých zlých ficovských rozhodnutí navrhuje. Alternatívne riešenia -to je pre SaS vec neznáma. Priaznivci SaS to ani od svojej strany nečakajú. Oni sa už hneď ako vyjdú z postele tešia na čosi iné. Na to, ako to zase Kolíková či Grohling tomu Ficovi natrú, vynadajú, akú ostrú invektívu vypustia.

Na TB strany SaS nie je zaujímavé, že ich SaS robí. Nevie nič iné, iba tárať a nadávať a tak tára nadáva. Zaujímavejšie je, že im to spravodajské televízie každý deň vysielajú naživo od slova do slova každý deň. Ako pravidelnú predpoveď počasia. Podľa mňa by bolo zaujímavé čosi tretie: bolo by zaujímavé zistiť či sa okrem publika závislého na lžiach Kolíkovej a Grohlingových hejtoch nájde na Slovensku človek so zdravým rozumom, ktorý TB strany SaS, pravidelne sleduje. Myslím celé, v priamych prenosoch, -nie už iba priateľsky zostrihané ukážky v správach.

Neverím, že sa v SR nájde zdravý človek, čo saskárske TB dokáže sledovať naplno. Ak ale predsa len nejaký takýto Slovák existuje, úprimne mu vzdával úctu a ponúkam ako malú odmenu fľašu koňaku. Z baru v Dubaji to bohužiaľ nebude. Tam sa už onehdy vraj všetko vypilo.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.