20. mája 2024

Výpoveď jednej z mamičiek Borisa Kollára. Žeby Boris fakt nebol až taký svätý?

0

Barbora Richterová rozvešala po sieti špinavé prádlo Borisa Kollára, svojho expartnera. Predseda parlamentu vstúpil do politiky so stranou Sme Rodina, ktorej názov je prameňom mnohých vtipov. Niektorí ho inak ako multiotecko nenazvú

Richterová v jednom zo statusov Kollárovi vyčíta najmä nezáujem o deti. Z textu vyplýva, že Kollár si dokonca na telefóne zablokoval ich syna. Oveľa zaujímavejšie sú však veci, ktoré vyšli najavo akosi pomimo. Kollárove papalášske maniere prebehli Slovenskom, keď napríklad po nehode v čase lockdownu ležal v nemocnici. Pre porušovanie zákazu návštev sa jeho priateľky dostali do konfliktu s personálom oddelenia a sestrám, ktoré na to upozornili, údajne hrozili výpoveďou.

Richterová nazvala Kollára o*ebávačom, drogovým dílerom, zlodejom a klamárom. V druhom statuse ho oslovila: “Boris Kollár veľavážený pán predseda parlamentu”. V texte ďalej píše: “Pán predseda, čo dostal vysokoškolský titul do daru a v živote tam nebol! Pán predseda, ktorého keď som sa opýtala, prečo išiel do politiky, tak povedal, že však deti treba zabezpečiť! Pán predseda, ktorého keď som sa opýtala, či sa podarilo, povedal že nooo tak tak, lebo ku*va pri Matovičovi sa veľmi nedá, musím sa tam ešte dostať! Sme rodina!… Páľ do psej r*te!”

Nebudeme sa venovať Kollárovým osobným problémom, bolo by to nekorektné. Ale niektoré údaje sprostredkované statusom Richterovej sa týkajú Kollárovho pôsobenia v politike, a to je vec všetkých. Takže si počkáme, ako veľmi budú nepríjemné otázky novinárov, a či vôbec nejaké budú.

Ohľadom starostlivosti o deti sa Richterová obrátila na súd. Kollár platí na jedno dieťa výživné 1 500 €. Bude žiadať 3 500 eur pre syna Artura a 2 500 eur pre mladšieho Arona. Boris Kollár bude po 15. krát otcom, väčšina jeho detí má rozličné matky a na väčšinu platí 1 500 € výživné, Richterová však vyjadrila pochybnosti, či tých detí nebude o niečo viac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *