21. mája 2024

NEVIDÍ, NEPOČUJE, LEN CITLIVO VNÍMA.

0

NEVIDÍ, NEPOČUJE, LEN CITLIVO VNÍMA. Americká agentka Čaputová ukazuje každým svojím rozhodnutím, že jej úlohou je plniť vačky zbrojnému priemyslu a za každú cenu kryť a udržať pri moci paškvil Hegera & spol. Komentár policajného exprezidenta Gašpara

[apvc_embed type=“customized“ border_size=“2″ border_radius=“5″ background_color=““ font_size=“14″ font_style=““ font_color=“0f9ff2″ counter_label=“Videlo“ today_cnt_label=“Today“ global_cnt_label=“Total“ border_color=“rgba(361242330.83)“ border_style=“solid“ padding=“5″ width=“200″ global=“false“ today=“false“ current=“true“ icon_position=““ widget_template=“None“ ]

SLOVENSKO: Prezidentka SR Zuzana Čaputová odmietla vyvodiť politickú zodpovednosť voči dočasne poverenému ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi, ktorý 29-krát porušil zákon tým, že neoprávnene manipuloval s tajnými informáciami zo zahraničia. Prezidentka svoje konanie vysvetlila tým, že zákon je zlý a vinu preniesla na NBÚ. Bývalý prezident Policajného zboru SR Tibor Gašpar hovorí v tejto súvislosti o znásilňovaní Slovákov predstaviteľmi súčasného režimu, ktorí sústavne deštruujú právny štát, ekonomiku, zdravotníctvo a zadlžujú budúce generácie.

NEVIDIA, NEPOČUJÚ, NEPOVEDIA

S blížiacimi sa voľbami, sa na Slovensku začali ukazovať doposiaľ skryté a červenými denníkmi chránené vzťahy a prepojenia, ktorých „verejná“ existencia by ešte pred pár mesiacmi znamenala veľký problém, pre systém našich chlapcov s tým správnym morálnym kompasom.

Americká prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová ukazuje každým svojím rozhodnutím, že jej úlohou je plniť vačky zbrojnému priemyslu a za každú cenu kryť a udržať pri moci tento paškvil, ktorý sa nazýva vláda.

Najnovšie to potvrdila tým, že zaútočila na Národný bezpečnostný úrad a podržala stoličku Mikulcovi pri jeho ďalšej kauze, kedy sa oboznamoval bez previerky s utajovanými skutočnosťami.

Poctivo nevidí, nepočuje, citlivo vníma.

Dnes sa ukázalo, že nevyšetrovanie Mikulcovho 100-tisícového úplatku, jeho priama angažovanosť na manipulácii politických káuz čurillovcami, či miliónové biznisy na jeho ministerstve bez verejných obstarávaní, boli od začiatku tolerované a kryté z prezidentského paláca.

O tomto prepojení hovorí aj najnovší draft Mikulcovho poradcu zo Slovnaftu do Progresívneho Slovenska. Jaroslav Spišiak je vtip, ktorý sa nemal stať. Nevie čo hovorí. Nerozmýšľa nad tým, čo hovorí. Neuvedomuje si dopad, toho čo hovorí. Jeho vstup do politiky korunoval, „skvelou“ myšlienkou, ktorá dokonale vystihuje túto trojicu amatérov: Zlegalizovať všetky drogy, vrátane heroínu a „vyfúknuť“ biznis mexickým kartelom.

Nemám slov, proste génius.

Je to smutné, Slovensko je denne znásilňované týmito ľuďmi. Deštruujú právny štát, ekonomiku, zdravotníctvo, a pre svoje hlúpe nápady zadlžujú deti detí našich detí. Spolu s médiami sa pred Slovákmi tvária, že ich problémy nevidia, nepočujú a pravdu nám nepovedia.

ZDROJ: Facebook Tibor Gašpar / InfoVojna

Chcem prispieť na chod stránky Jednotné nezávislé Slovensko

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *