12. mája 2024

Taraba o podivnom Matovičovom úrade: Potrebovali si zamestnať kamošov a nakúpiť drahé autá!

1

SLOVENSKO: Taraba kritizuje podivný Matovičov úrad. Opozičný poslanec Tomáš Taraba (ŽIVOT-NS, SNS) sa pozastavuje nad tým, ako a prečo za vlády OĽANO a ďalších koaličných strán vznikol tzv. Úrad oznamovateľov protispoločenskej činnosti. V tomto volebnom období sa za takúto činnosť považovalo v podstate všetko, čo išlo proti vládnym predstavám riadenia a existencie spoločnosti. Taraba však, okrem kontroly obyvateľstva, vidí za vznikom úradu aj iné motivácie.

Taraba kritizuje podivný Matovičov úrad

„Táto vláda povytvárala množstvo zbytočných nových inštitúcií, ktoré nemajú žiadne opodstatnenie a len zožierajú peniaze. Podľa mňa najzbytočnejšou novozriadenou inštitúciou zo všetkých, je tzv. Úrad oznamovateľov protispoločenskej činnosti,“ uviedol Taraba.

Politici radi sýtia hladné krky

Je už tak nejak slovenským politickým folklórom, že niektoré ministerstvá, úrady, alebo pracovné pozície vznikajú len preto, aby jednotliví politici nasýtili svoje hladné krky. Podozrivý bola napríklad vznik Ministerstva investícii, regionálneho rozvoja a informatizácie.

„Na oznamovanie protispoločenskej činnosti v normálnom civilizovanom štáte, je zo zákona určená polícia a prokuratúra. Tam majú ľudia chodiť nahlasovať poznatky o protispoločenskej činnosti a podať trestné oznámenie. Vládna koalícia si však musela zamestnať kamošov, nakúpiť drahé autá, telefóny, budovy,“ myslí si Taraba.

Vedia ľudia, že úrad existuje?

Ľudia podľa neho v podstate ani nevedia, že podobný úrad existuje. „Dnes som čakal na ústavnoprávnom výbore a predsedkyňa tohto zbytočného novozriadeného úradu práve riešila, že ľudia nevedia ako cez jej úrad majú nahlasovať protispoločenskú činnosť. Ani ju nenapadlo, že ľudia ani nevedia, že jej úrad existuje a navrhujem preto jednoduché riešenie po voľbách – celý ho zrušiť a peniaze ušetriť,“ uzavrel

Facebook Tomáš Taraba



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

1 thought on “Taraba o podivnom Matovičovom úrade: Potrebovali si zamestnať kamošov a nakúpiť drahé autá!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *