11. mája 2024

Čaputová a jej DÚHOVÁ BANDA: KEDY prezidentka odsúdi NENÁVISTNÉ PREJAVY svojich fanúšikov? Pýta sa Ľuboš Blaha

0

SLOVENSKO: KEĎ SA STRETNÚ DVA EXTRÉMY! Včera sme videli Slušné Slovensko v praxi. Skonštatoval to podpredseda strany Smer – SSD Ľuboš Blaha v reakcii na útok LGBTQ+ aktivistov na expremiéra Igora Matoviča v utorok pred bránami parlamentu. „Médiá z LGBTI aktivistov robia cukríčkov, ktorí by ani muche neublížili a bum, v utorok pred parlamentom skoro zmanglovali Matoviča a vrieskali tam tie najťažšie vulgarizmy,“ krúti hlavou politik.

V utorok popoludní sa do Igora Matoviča (OĽaNO) pri ceste z parlamentu pustili tí, čo sa radi prezentujú, ako mierumilovní a tolerantní – účastníci LGBTIQ+ pochodu na Zámockej.

Predseda OĽaNO zažil stret s realitou. LGBTIQ+ aktivisti ho, nič netušiaceho, takmer fyzicky napadli a vulgárne sa mu vyhrážali.

Plní zloby a hejtu

„Oni boli v úplnom tranze, toľko nenávisti človek len tak nevidí. Keby mali v rukách mačety, Matoviča by tam rozsekali. Ale hlavne, že dúha, láska, neha a tolerancia,“ poukazuje na pretvárku podaktorých agresívnych aktivistov Blaha.

„Toto je Progresívne Slovensko, toto sú Čaputovej ultras, toto sú LGBTI aktivisti. Plní zloby a hejtu. Povedzme to už konečne narovinu – liberáli sú extrém. V utorok to predviedli v priamom prenose,“ myslí si smerák.

Dvojaký kilometer!

Blaha upozorňuje, že keby sa našiel čo len jeden človek, ktorý by sa takto správal na proteste organizovanom stranou Smer, médiá by z toho robili tému dva týždne a nadávali by smerákom do extrémistov. Hamranova polícia by už každého, kto sa na proteste objavil, naháňala ako teroristu.

„Ale v prípade slniečkarov z nich ešte budú médiá robiť hrdinov, ktorí sa statočne bránili pred útokmi Matoviča – aj keby ho zabili, tak ich médiá budú adorovať. Dvojaký kilometer!,“ poukázal Blaha na starú dobrú taktiku mainstreamu i šéfa policajtov.

A čo Čaputová?

Na druhej strane je Matovič podľa opozičného poslanca taký istý extrém. A Slovensko nepotrebuje extrémizmus ani takéto kultúrne vojny. „Nepotrebujeme dúhový extrém ani matovičovský extrém. Oba sú plné násilia, nenávisti a hlúposti. Tak Progresívci, ako aj Matovičovci. Slovensku by bolo najlepšie, keby tu nebola ani Čaputová a jej dúhová banda, ani Matovič a jeho trúbky,“ prízvukuje smerák.

„Som zvedavý, kedy prezidentka Čaputová odsúdi vulgárne a nenávistné prejavy svojich fanúšikov z LGBTI – netrpezlivo čakáme, madam. Ste sa predviedli, slniečka,“ uzavrel Blaha svoj status na Telegrame.

ZDROJ:  Telegram Ľuboš Blaha



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Rating: 3 out of 5.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *