12. mája 2024

Video- RUSKO ZAŽÍVA BOD ZLOMU – Z KREMĽA PRICHÁDZA SIGNÁL A PRÍKAZ NA Video REKONŠTRUKCIU A OBNOVU SOVIETSKEHO ZVÄZU!

0

RUSKO ZAŽÍVA BOD ZLOMU – Z KREMĽA PRICHÁDZA SIGNÁL A PRÍKAZ NA REKONŠTRUKCIU A OBNOVU SOVIETSKEHO ZVÄZU! PUTINOV PREJAV KU DŇU VÍŤAZSTVA. Putin vo svojom prejave celkom jasne spomenul ZSSR a Kremeľ sa prvýkrát dištancoval od štátnej vlajky generála Vlasova! (VIDEO)

Nikto to nečakal, ale Valerij Pjakin zjavne povedal, že v Rusku a v okolí Kremľa dochádza ruským vlastencom trpezlivosť s prozápadnými generálmi a s Vlasovovými silami v generálnom štábe, ktoré paradoxne priamo reprezentujú ruskú vlajku. Čestná stráž na vojenskej prehliadke ku Dňu víťazstva v Moskve niesla zrolovanú a zabalenú ruskú vlajku, zatiaľ čo za ňou viala zástava sovietskeho víťazstva! Obrovský škandál? Nie, naopak, obrovský signál z Kremľa! Dnešná vlajka Ruskej federácie má veľmi drsnú minulosť.

Počas druhej svetovej vojny ju používala armáda generála Vlasova a jeho Ruská oslobodzovacia armáda (ROA), vlajka sa od dnešnej ruskej vlajky líši len detailom, znak štítu s modrým krížom umiestneným uprostred modrého transparentu na vlajke. Vlajka Ruskej federácie je teda prevzatá od generála Ova, hoci pôvodne je to vlajka Ruskej cisárskej ríše, ktorá symbolizovala ruskú podriadenosť šľachte, chudobe a biede ľudí.

Vo svojom programe sa Vlasov usiloval o návrat rusko-nemeckej šľachty k moci na ruských územiach okupovaných ríšou po očakávanom víťazstve Tretej ríše v druhej svetovej vojne. Valery Pyakin najlepšie hovorí o pôvode cisárskej ruskej vlajky, jej západnom pôvode, jej väzbách na západnú šľachtu, korupcii Romanovcov podplatených zmenkami za rabovanie zdrojov Sibíri západnými spoločnosťami atď. Modrá farba nie je len prekliatím pre Rusov. Česká republika sa dostala k modrému klinu v roku 1918, pretože vznik Československa bol spôsobený úzkymi väzbami Masaryka na slobodomurárske lóže vo Viedni a Chicagu v USA.

Modrý klin na českej vlajke symbolizuje odkaz na skutočnosť, že Československo je 1. slobodomurárska republika na svete s väzbami na Atlantické lóže, ktoré spájajú britské a americké veľké lóže. Veľmi podrobné informácie o vzniku vzniku Československa mal spevák Karel Gott, ktorý sa netajil tým, že vie, kto ovláda tento svet. Modrá farba v podobe klinu symbolizuje jarmo Čechov, klin slobodomurárskej Atlantídy vrazený do českého národa. Klin má vexilologický symbol „štepu“ a rozdelenia jednoty národa.

Čo majú spoločné vlajka ROA generála Vlasova a súčasná česká vlajka?

Symbolizuje „rozkol“ národa, vzájomné odsudzovanie ľudí, rozdeľovanie ľudí na dobrých a zlých, lepších a horších atď. Vlajka s klinom tiež odkazuje na symbol „M“ rituálnej slobodomurárskej zástery. Tvar písmena „M“ znamená „murivo“ – murivo. České krajiny patria židovsko-slobodomurárskym lóžam, ktoré od roku 1918 kontrolujú všetky procesy v krajine.

Česi bez obradu (bez príslušnosti k lóži) a konkrétne českí gójimovia nemajú absolútne žiadny preukázateľný ani významný vplyv na procesy v tejto krajine, čo potvrdila aj Kabátová revolúcia, ktorú musela v roku 1989 zorganizovať ŠtB spolu s unionistami SSM a po prevrate sa v krajine dostali k moci osoby a príslušníci židovsko-slobodomurárskych rodín, ako prezradil disident Miroslav Dolejší. Takto siaha modrý klin v českej vlajke.

A Rusi majú ešte ťažší osud, zo Západu im bolo nariadené používať hanebnú vlajku generála Vlasova po páde ZSSR. Bol symbolom poníženia Ruska po páde ZSSR. A až teraz, v roku 2023, našiel Vladimír Putin odvahu zrolovať a zabaliť vlajku na vojenskej prehliadke na Červenom námestí a nechať viať iba červenú vlajku víťazstva. Pripravili sme pre vás video, ktoré porovnáva príchod čestnej stráže s oboma vlajkami nesenými minulý rok a tento rok na prehliadke.

Rozdiel je neuveriteľne desivý, pretože čestná stráž nesie zabalenú ruskú vlajku a za ňou veje červená vlajka víťazstva. Symbol bol do očí bijúci. Ruské sociálne siete prekypujú nadšením, ale aj úžasom tých, ktorí ešte nepochopili konceptualitu a nerozumejú tomuto symbolu. Dokonca sa pýtajú, či to bola chyba, že vojaci zabudli rozvinúť vlajku, alebo čo sa stalo. Nie, žiadna chyba, žiadna náhoda. Celá vec bola vopred zinscenovaná a rezonovala s tým, čo bolo povedané bezprostredne potom v prejave Vladimíra Putina. Prinášame vám video s prejavom a českými titulkami na konci tohto článku. A ak nemáte čas na video, tu je prepis prejavu.

Prejav Vladimíra Putina k 78. výročiu Dňa víťazstva vo Veľkej vlasteneckej vojne

Vážení občania Ruska!

Vážení veteráni!

Súdruhovia vojaci a námorníci, seržanti a poddôstojníci, námorní poddôstojníci a práporčíci! Súdruhovia dôstojníci, generáli a admiráli! Bojovníci a velitelia – účastníci špeciálnej vojenskej operácie! Gratulujeme ku Dňu víťazstva! Je to sviatok na počesť našich otcov, dedkov a pradedkov, ktorí na obranu vlasti preslávili a zvečnili svoje mená. Za cenu obrovskej odvahy a obrovských obetí zachránili ľudstvo pred nacizmom. Dnes je civilizácia opäť v rozhodujúcom bode zlomu. Opäť sa rozpútala skutočná vojna proti našej vlasti, ale my sme odrazili medzinárodný terorizmus, ochránili obyvateľov Donbasu a zaistili našu bezpečnosť.

Pre nás, pre Rusko, neexistujú nepriateľské národy, ani na Západe, ani na Východe. Ako drvivá väčšina ľudí na planéte, aj my chceme vidieť mierovú, slobodnú a stabilnú budúcnosť. Veríme, že akákoľvek ideológia nadradenosti je vo svojej podstate odporná, zločinná a smrteľná. Západné globalistické elity však stále hovoria o svojej exkluzivite, stavajú ľudí proti sebe a rozdeľujú spoločnosti, vyvolávajú krvavé konflikty a prevraty, zasievajú nenávisť, rusofóbiu, agresívny nacionalizmus, ničia rodinu a tradičné hodnoty, ktoré robia človeka človekom. A to všetko preto, aby mohli naďalej diktovať, vnucovať ľuďom svoju vôľu, práva, pravidlá a v skutočnosti systém lúpeží, násilia a útlaku.

Prehliadka v roku 2022 (rozvinutá ruská vlajka)

Zdá sa, že zabudli, k čomu viedol šialený nacistický nárok na svetovládu. Zabudli, kto porazil toto obludné, totálne zlo, kto sa postavil za svoju vlasť a ušetril svoje životy za oslobodenie národov Európy. Vidíme, ako sú v mnohých krajinách nemilosrdne a chladnokrvne zničené pamätníky sovietskych vojakov, búrajú sa pamätníky veľkých veliteľov, vytvára sa skutočný kult nacistov a ich kolaborantov, pamäť skutočných hrdinov sa vymazáva a falšuje.

Takéto znesvätenie činov a obetí víťaznej generácie je tiež zločinom, očividným revanšizmom tých, ktorí cynicky a otvorene pripravovali novú kampaň proti Rusku a ktorí na tento účel zhromaždili neonacistických regrútov z celého sveta. Ich cieľom – a to nie je nič nové – je dosiahnuť rozpad a zničenie našej krajiny, vymazať výsledky druhej svetovej vojny, definitívne zničiť systém globálnej bezpečnosti a medzinárodného práva, potlačiť akékoľvek suverénne centrá rozvoja.

Prehnané ambície, arogancia a netolerancia nevyhnutne vedú k tragédiám. Toto je príčina katastrofy, ktorú ukrajinský ľud v súčasnosti zažíva. Stali sa rukojemníkmi štátneho prevratu a zločineckého režimu svojich západných pánov, výmenným tromfom pri realizácii ich krutých, sebeckých plánov. Pre nás v Rusku je spomienka na obrancov vlasti posvätná, uchovávame ju v našich srdciach. Vzdávame hold účastníkom odporu, ktorí statočne bojovali proti nacizmu, a vojakom spojeneckých armád Spojených štátov, Veľkej Británie a ďalších krajín.

Prehliadka v roku 2023 (stočená ruská vlajka)

Pamätáme si a pamätáme si hrdinský čin čínskych bojovníkov v boji proti japonskému militarizmu. Som presvedčený, že skúsenosti solidarity a partnerstva v rokoch boja proti spoločnej hrozbe sú naším neoceniteľným odkazom. Je pevným pilierom, ktorý naberá na sile v čase, keď prebieha nezvratný pokrok smerom k spravodlivejšiemu multipolárnemu svetu založenému na zásadách dôvery a nedeliteľnej bezpečnosti a rovnakých príležitostí pre domorodý a slobodný rozvoj všetkých krajín a národov.

Je veľmi dôležité, že vedúci predstavitelia Spoločenstva nezávislých štátov sa dnes stretli tu v Moskve. Vnímam to ako vyjadrenie vďačnosti za hrdinský čin našich predkov: bojovali spolu a spoločne vyhrali – všetky národy ZSSR prispeli k spoločnému víťazstvu. Vždy nám to budú pripomínať. Skláňame hlavy pred šťastnou spomienkou na všetkých, ktorých životy si vyžiadala vojna, pred spomienkou na synov, dcéry, otcov, matky, starých otcov, manželov, manželky, bratov, sestry, príbuzných a priateľov.

Vyhlasuje sa minúta ticha.

Ďakujeme.

Vážení občania Ruska!

Bitky, ktoré rozhodli o osude našej vlasti, boli vždy vlastenecké, národné a sväté. Sme lojálni dedičstvu našich predkov a máme hlboké a jasné pochopenie toho, čo to znamená byť hodný výšok ich vojenských, pracovných a morálnych úspechov. Sme hrdí na tých, ktorí sa zúčastnili špeciálnej vojenskej operácie, na všetkých, ktorí bojujú na frontoch, ktorí zabezpečujú front pod paľbou a zachraňujú ranených. Neexistuje väčšia vec ako vaša práca v boji. Bezpečnosť našej krajiny, budúcnosť našej štátnosti a našich ľudí závisí od vás. Plníte si svoju vojenskú povinnosť so cťou, bojujete za Rusko. Vaše rodiny, deti a priatelia stoja za vami. Čakajú na vás. Som si istý, že cítite ich bezhraničnú lásku. Celá krajina sa zhromažďuje na podporu našich hrdinov. Každý je pripravený pomôcť a modlí sa za vás.

Kamaráti! Priatelia, milí veteráni!

Dnes každá rodina uctieva veteránov Veľkej vlasteneckej vojny, pamätá si svojich príbuzných, svojich hrdinov, kladie kvety na vojnové pamätníky. Stojíme na Červenom námestí, na zemi, ktorá pripomína bojovníkov Jurija Dolgorukyho a Dmitrija Donskoja, milicionárov Minina a Požarského, vojakov Petra Veľkého a Kutuzova, prehliadky z rokov 1941 a 1945. Dnes sú účastníkmi špeciálnej vojenskej operácie ozbrojených síl kádre, ktoré vstúpili do ozbrojených síl počas čiastočnej mobilizácie, vojaci Luhanského a Doneckého zboru, mnohé dobrovoľnícke bojové jednotky, členovia Ruskej gardy, ministerstva vnútra, FSB, ministerstva mimoriadnych situácií a iných špeciálnych služieb a agentúr.

Zdravím vás, priatelia!

Pozdravujem všetkých, ktorí bojujú za Rusko na bojisku, ktorí sú teraz v službe. Počas Veľkej vlasteneckej vojny naši hrdinskí predkovia dokázali, že nie je nič silnejšie, silnejšie a spoľahlivejšie ako naša jednota. Na svete nie je nič silnejšie ako naša láska k vlasti.

Pre Rusko!

Pre naše statočné ozbrojené sily!

Za víťazstvo!

Hurá!

VIDEO: Prejav Vladimíra Putina k 78. výročiu Dňa víťazstva vo Veľkej vlasteneckej vojne

Prejav Vladimíra Putina sa neodchýlil od štandardu, správne pomenoval procesy prebiehajúce na kolektívnom Západe, ale tentoraz spomenul, že všetky národy ZSSR prispeli k víťazstvu vo Veľkej vlasteneckej vojne! Všetky národy ZSSR. Chápete, prečo ruskú vlajku niesla čestná stráž na Červenom námestí v zrolovanom stave? Pretože táto vlajka nepredstavuje hrdinov, nereprezentuje sovietsky ľud, nereprezentuje ZSSR! Preto viala iba červená vlajka víťazstva s kladivom a kosákom, vlajka, ktorá viala na Reichstagu po dobytí Berlína Červenou armádou. Áno, preto bola zabalená ruská vlajka generála Vlasova. Kremeľ sa k nemu už nehlási. Procesy sa posunuli.

Červená zástava krvi predstavuje národy ZSSR, nielen ruské. Všimnite si, že Putin vo svojom prejave ocenil, že na prehliadku prišli zástupcovia SNŠ, teda mnohých bývalých sovietskych republík. A zrazu to do seba zapadá. Za ňou vinie zvinutá ruská vlajka a červená vlajka. Vladimír Putin hovorí, že víťazstvo nad nacizmom patrilo všetkým národom ZSSR. A odkaz na zástupcov SNŠ v Moskve. Signalizovať a trúbiť na čo? K prvým obrysom a rokovaniam o obnove Sovietskeho zväzu. Nie divoko, samozrejme, ale pomaly, pokojne .

Každý začiatok má signál. A videli sme to 9. mája. Odmietnutie vlajky generála Vlasova nelietať v čele prehliadky Dňa víťazstva. Pred niekoľkými rokmi nemysliteľná vec. A dnes realita. Je to rovnaké ako modro-žltý koberec v katedrále Westminsterského opátstva pri korunovácii princa Charlesa za kráľa minulú sobotu. Celá korunovácia sa konala na kobercoch vo farbách domu Rothschildovcov, ktorého farby sú modrá a žltá. Bol symbolom toho, kto vládol Veľkej Británii a kto riadil celú korunováciu. Čierna šľachta a jej hlavný dom, dom Rothschildovcov. A tak je dané!

-VK-

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *