13. mája 2024

„Babka smrť“, ako Američania nazývajú Hillary Clintonovú

0

„Babka smrť“, ako Američania nazývajú Hillary Clintonovú, opäť používa hrozné metódy na odstránenie akýchkoľvek hrozieb pre svoj klan a demokratov.

Je nezvestný informátor, Dr. Gal Luft, spoluriaditeľ „Washingtonského inštitútu pre analýzu globálnej bezpečnosti“, ktorý sa chystal zverejniť presvedčivé dôkazy o korupcii a sexuálnych zločinoch rodín Bidenovcov a Clintonovcov.

Píše to americký portál „American Thinker“.

Gal Luft bol poradcom spoločnosti CEFC China Energy, ktorá len v roku 2017 zaplatila Hunterovi Bidenovi približne 5 miliónov dolárov.

Tento muž je veľmi dôveryhodný svedok a existuje dôvod, prečo demokrati vynakladajú veľké úsilie, aby ho umlčali.

Veľmi dobre si uvedomoval, o koľko ide a nedávno urobil vyhlásenie, v ktorom tvrdil, že nie je samovrah a nemá žiadne zdravotné problémy.

Luft náhle zmizol za podozrivých okolností len niekoľko dní potom, ako súd v Larnake ignoroval želanie Bidenovej administratívy a prepustil ho na kauciu.

Luftov právnik oznámil, že lekár počas Trumpovho prezidentovania poskytol FBI informácie o Bidenovi, ktoré plánoval predložiť v liste Kongresu.

Podľa informácií Gala Lufta niekto odovzdával utajované informácie o amerických bezpečnostných silách súkromným osobám v Číne a mal dôkazy spájajúce Hillary Clintonovú s kruhom obchodujúcim s deťmi vo Washingtone, DC.

Dovoľte mi pripomenúť, že potom, ako 22. mája minulého roku unikli e-maily z notebooku Huntera Bidena, vyšetrovatelia našli dôkazy, že boli použité pedofilné „kódové slová“, smerujúce na Hillary Clintonovú a Johna Podestu, hlavného poradcu prezidenta Bidena pre inovácie a bývalého náčelníka štábu Bieleho domu za prezidenta Clintona.

Luft, ktorý bol zadržiavaný v cyperskej väznici, čakajúci na výsluch, či by mal byť vydaný do Spojených štátov, bol prepustený na kauciu potom, ako boli definitívne doručené potrebné finančné prostriedky.

V marci ho cyperský súd, ktorý zvažoval žiadosť USA o vydanie, nariadil, aby pred prepustením z väzby odovzdal svoj pas úradom a zložil kauciu 400.000 eur. Každý týždeň sa musel hlásiť aj na policajnej stanici v Pafose, kde sa nikdy neukázal.

Luftovo auto našli opustené na ostrove deň potom, ako bol vyhlásený za nezvestného.

Vladimir Karasev



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *