11. mája 2024

Kyjev nepriamo priznal, že začal tajné rokovania s Ruskom o ukončení vojny

0
  • 11. máj – Kyjev nepriamo priznal, že začal tajné rokovania s Ruskom o ukončení vojny
  • 12. máj – český minister zahraničných vecí Jan Lipavský na dôležitom stretnutí v Štokholme vyhlásil: Kľúčom k schopnosti Ukrajiny brániť sa proti ruskému agresorovi je vojenská a finančná podpora demokratického sveta. Zároveň musíme myslieť aj na obdobie po vojne. Zaoberáme sa aktívne obnovou krajiny a pomôžme stíhať vojnové zločiny, ktoré sa na Ukrajine dejú každý deň! A opäť dokázal: že česká diplomacia je v ťahu washingtonských jastrabov, ktorým sa najnovšie výsledky tajnej mierovej diplomacie vôbec nepáčia. Alebo: Že českí diplomati nepochopili, čo sa deje pred ich očami! Takže je čas bližšie sa pozrieť na rokovania o kapitulácii Kyjeva za Putinových podmienok v dnešnej analýze!
  • Než sa k tomu dostaneme: Dnes, 16. mája po siedmej večer, sa vrátim do televízie Petra Bureša. Teším sa na vás!

Kľúčové potvrdenie existencie tajných rokovaní o kapitulácii Kyjeva v tichosti zverejnila neskoro večer 11. mája ukrajinská tlačová agentúra UNIAN. UNIAN založil oligarcha Kolomoyskyi. A vytvoril Zelenského! Vo svojom krátkom oznámení 11. mája UNIAN oznámil, že najznámejší ukrajinský diplomat, bývalý veľvyslanec v Berlíne, ktorý musel byť prepustený za nehanebné správanie, Andrij Meľnyk, bude vymenovaný za veľvyslanca v Brazílii! A že hlavným cieľom tohto vymenovania je zlepšiť vzťahy Ukrajiny s Brazíliou!

Prečo bol Andrii Melnyk tak náhle vybraný za veľvyslanca v Brazílii večer 11. mája, vysvetľuje táto fotografia z rána 10. mája, keď Putinov tajný vyjednávač Celso Amorem osobne prišiel do Kyjeva. (vľavo) A v Kyjeve ho osobne privítal námestník ministra zahraničných vecí Ukrajiny Andrij Melnyk!!!! (vpravo) Melnyk napísal nezmyselný komentár k fotografii, že vzťahy medzi Ukrajinou a Brazíliou sa teraz zlepšia.

Kto je Putinov tajný vyjednávač Celso Amorim? A aké je jeho poslanie!?

Amorim diskrétne strávil 6 dní v Rusku začiatkom apríla tohto roku, osobne rokoval s Putinom, Lavrovom a ďalšími najdôležitejšími ruskými politikmi o podmienkach mieru, ktoré by boli pre Rusko prijateľné!

Washington nenávidí Amorim! V roku 2009 bol Amorim vymenovaný prestížnym časopisom Foreign Policy za najlepšieho ministra zahraničných vecí na svete za diplomatické odtajnenie USA a EÚ v obchodných rokovaniach WTO s Afrikou, Indiou a Južnou Amerikou o potravinách. Amorim porovnal mediálnu propagandu Washingtonu a Bruselu proti chudobným krajinám s propagandou Josepha Goebbelsa a bol to veľký úspech! Navyše, Washington aj Brusel nemôžu Amorimu odpustiť, že položil úspešné základy súčasnej organizácie BRICS, ktorá pomaly, ale isto zbavuje Západ jeho svetovej dominancie. Súčasný brazílsky prezident Lula teraz poveril Amorimu, aby pripravil skutočné mierové rokovania!

A Amorim už oslavuje svoje prvé úspechy! 10. mája po rozhovoroch so Zelenským Amori oznámil, že mier sa dosiahne vzájomnými ústupkami oboch strán! (Doteraz všetci v Českej republike tvrdili, že cestou k mieru je len porážka Ruska a okupácia okupovaných území – vrátane zatknutia Putina a ďalších zločincov! Pozri Lipavský na začiatku analýzy!) Vyslanie Melnyka ako veľvyslanca do Brazílie je jasným dôkazom toho, že mier bude dohodnutý podľa BRICS a nie NATO!

Holandský premiér Mark Rutte a brazílsky prezident Lula rokovali 9. mája v Brazílii o mieri na Ukrajine. Rutte bol po stretnutí prvým úradujúcim západným politikom, ktorý neodsúdil Lulu za to, že počas rokovaní oznámil, že mier na Ukrajine sa dosiahne „strednou cestou“ a za to, že nepoužil povinný výraz „bez ústupkov Rusku“, ako to požaduje Washington a jeho šteniatka z Prahy! A Kyjev namiesto obvyklých slovných útokov na každého politika, ktorý povie slovo mier, tentoraz mlčal a pozval Amorima na osobné stretnutie so Zelenským!

Keď Lula v marci 2023 prvýkrát navrhol sprostredkovanie mieru na Ukrajine, Washington zúril a Biden brazílskeho prezidenta otvorene urazil! Americký hnev nemal žiadny vplyv na tajnú diplomaciu Celsa Amorina a návštevy Rutteho a Scholza v Brazílii, Lulove telefonáty s Macronom a Lulove návštevy v Pekingu jasne ukázali, že Washington aj Brusel stratili schopnosť viesť svetovú politiku! Sila BRICS rastie každým dňom!

12. mája Centrálna platforma čínskych komunistov vyhlásila, že G-7 (USA, Británia, Francúzsko, Nemecko, Taliansko, Japonsko a Kanada) už nemá právo rozhodovať o svetovej politike a že bude nahradená G-20!

V Kyjeve už buď pochopili, že nemôžu poraziť Rusko, a začnú sa mierové rokovania! Alebo! Kyjev a Washington plánujú zopakovať podvod známy ako Minské dohody, ktorý, ako priznala Merkelová, bol len podvodom s Ruskom! Ako to bude tentoraz, čoskoro zistíme!

AUTOR:  Michael Svatoš



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *