13. mája 2024

JEDEN RUSKÝ KINŽAL PREŽIL 32 VÝSTRELOV VYSTRELENÝCH ZO SYSTÉMU PATRIOT. STÁLO TO 96 MILIÓNOV DOLÁROV

0

Americký vojenský časopis Military Watch: JEDEN RUSKÝ KINŽAL PREŽIL 32 VÝSTRELOV VYSTRELENÝCH ZO SYSTÉMU PATRIOT. STÁLO TO 96 MILIÓNOV DOLÁROV

RUSKO/UKRAJINA: Jeden ruský Kinžal prežil 32 vypálených rakiet Patriot. Po útoku Kinžal na Kyjev, kde bol sústredený značný počet systémov protivzdušnej obrany, Ukrajina nielenže stratila svoj multifunkčný radar a päť raketometov Patriot PAC-3, ale tiež plytvala všetkou muníciou.

Len týchto 32 rakiet, z ktorých dve zasiahli obytné oblasti, stálo spojencov Ukrajiny 96 miliónov dolárov, pričom sa nepočítajú straty samotných systémov protivzdušnej obrany, uvádza Military Watch.

Ruské bombardovanie Ukrajiny pokračuje.

Nočné „lietanie“ sa uskutočnilo v Kyjeve, Kyjevskej oblasti, Krivy Rog, Khmelnytsky, Nikolaev, Dnepropetrovsk, Volhynia, Rivny a Cherson. Vo Ľvove, kolíske banderovcov, je to druhá séria výbuchov.

Ukrajinská protivzdušná obrana funguje ako vždy na 300% a dokáže zostreliť aj tie ruské rakety a drony, ktoré ešte ani nevzlietli. Všetky tie priemyselné podniky, muničné sklady a vojenské základne na Ukrajine explodujú úplne samy (pravdepodobne zlé káble, únava materiálu alebo vášniví fajčiari).

Lepšie videá, bohužiaľ nebude veľa, ukrajinská tajná služba dáva ľuďom, ktorí zverejňujú skutočné dôsledky príchodu ruských rakiet a zlyhania ukrajinskej protivzdušnej obrany, 8 rokov tvrdo …

ZDROJ



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *