10. mája 2024

ŠOK! 300 MILIÓNOV PRISŤAHOVALCOV PRÁVE ZÍSKALO PRÁVO NA PRESÍDLENIE DO EURÓPY PO TAJNÝCH ROKOVANIACH V BRUSELI!

0

ŠOK! 300 MILIÓNOV PRISŤAHOVALCOV PRÁVE ZÍSKALO PRÁVO NA PRESÍDLENIE DO EURÓPY PO TAJNÝCH ROKOVANIACH V BRUSELI! Zaplatíme 22 000 EUR za každého premiestneného prisťahovalca zo západnej Európy do východnej Európy!

EÚ: Podľa nového schváleného nariadenia by mohlo do Európy cestovať až 300 miliónov legálnych prisťahovalcov! Masové prisťahovalectvo uprostred najväčšej hospodárskej krízy od tridsiatych rokov sa chystá zmeniť etnické zloženie Európy! Tu je podrobná analýza toho, čo je nové v Bruseli za našimi chrbtami!

Ako sme informovali 23. mája Nemecko a ďalšie západné krajiny sa rozhodli drasticky zbaviť neprispôsobivých neeurópskych prisťahovalcov, ktorí nie sú schopní pracovať, a zmeniť miesta, kde sú ubytovaní, na no-go zóny. Dnes prinášame najnovšie informácie o tom, ako sa Brusel rozhodol premiestniť 120 <> neprispôsobených prisťahovalcov zo západu EÚ.

Podľa plánu, o ktorom sa minulý týždeň diskutovalo za zatvorenými dverami v Bruseli, má Brusel v úmysle premiestniť 30 000 prevažne nelegálnych prisťahovalcov v prvej fáze a ďalších 120 000 v druhej fáze. Plán predstavila komisárka Johanssonová na stretnutí veľvyslancov všetkých krajín EÚ v Bruseli. Podľa plánu každá krajina, ktorá dobrovoľne neprijme prisťahovalcov, zaplatí pokutu vo výške 22 200 eur za každého neprijatého prisťahovalca. Doteraz sa proti plánu vzbúril iba jeden (!) Poľsko, ktoré oznámilo, že bude plán vetovať. Na tomto pláne je zvláštne, že Brusel prispieva sumou 22 EUR na obyvateľa na jedného ukrajinského prisťahovalca prijatého do východnej časti EÚ, ale požaduje, aby krajiny východnej EÚ platili 1685 <> EUR na obyvateľa za každého odmietnutého prisťahovalca z krajín mimo EÚ! Opäť to ukazuje, že krajiny západnej EÚ majú v úmysle riešiť svoje problémy s prisťahovalectvom na úkor krajín východnej EÚ. Je zaujímavé, že ani Fiala, ani Odór, na rozdiel od Poľska, neprotestovali v Bruseli proti plánu komisára Johanssona. Pravdepodobne sa im páči myšlienka, že v našej krajine vzniknú no-go zóny! Alebo majú obaja miliardy, ktoré môžu minúť! V každom prípade sa ukazuje, že Brusel nemá v úmysle nič zmeniť na svojej politike opätovného osídľovania Európy novými obyvateľmi! Preto si myslím, že Brusel musí byť zničený skôr, ako nás zničí svojou prisťahovaleckou politikou. (Veľmi podrobné vysvetlenie v MAP <>.)

Podľa nemeckej verejnoprávnej televízie ZDF 56% Nemcov už neverí, že imigranti budú úspešne integrovaní do nemeckej spoločnosti! Nemeckí vládnuci politici sa preto rozhodli zbaviť značného počtu neprispôsobivých prisťahovalcov. Tak ako sa Česká republika stala smetným košom pre západných výrobcov potravín, mala by sa stať aj skládkou neprispôsobivých prisťahovalcov. Dôsledky prisťahovalectva v Európe sa budú zhoršovať a zhoršovať.

Najnovšie prichádzajú hrozivé správy z Portugalska. Vláda vydala koncom marca 2023 nový zákon, podľa ktorého sa každý občan Angoly, Brazílie, Kapverd, Guiney-Bissau, Rovníkovej Guiney, Mozambiku, Svätého Tomáša a Princovho ostrova a Východného Timoru, celkovo viac ako 300 miliónov ľudí, môže usadiť v Portugalsku na 15 rokov za poplatok 5 EUR! Len za dva mesiace existencie zákona prišlo do Portugalska legálne 113 <> prisťahovalcov. V Portugalsku okamžite vypukla bytová kríza a afganskí prisťahovalci začali vraždiť ženy podľa svojich zvykov z iných európskych krajín. Podľa predsedu strany Chega, portugalského ekvivalentu nemeckej AfD, sa prisťahovalci z iných krajín okamžite zmiešali s týmito legálnymi prisťahovalcami z bývalých portugalských krajín pomocou falošných mafiánskych dokladov a Európa má teraz v Portugalsku otvorenú bránu, cez ktorú bude prúdiť viac prisťahovalcov ako cez Balkán a severnú Afriku.

Nemecko je v recesii! Podľa najnovších údajov nemeckých ekonómov produkcia prudko klesla, a čo je najdôležitejšie – neexistujú žiadne nové objednávky! Nemecko predstavuje 30 % európskeho hospodárstva. 32,4% celkového vývozu smeruje z Českej republiky do Nemecka! Akýkoľvek kolaps v Nemecku znamená pre Českú republiku katastrofickú krízu!

Pred vstupom Českej republiky, Poľska a Maďarska do EÚ bolo Nemecko prezývané chorým mužom Európy. Jeho ekonomika neustále stagnovala a vysoká nezamestnanosť si vyžiadala politický zákaz pre Čechov, Poliakov a Maďarov na niekoľko rokov legálne pracovať v Nemecku. Pred vstupom Českej republiky do EÚ Nemecko egoisticky prinútilo Českú republiku likvidovať svoj priemysel a namiesto toho umiestnilo svoje lacné montážne závody v Českej republike.

Nemecko sa ekonomicky uzdravilo vďaka lacnej českej pracovnej sile, lacnej ruskej energii a surovinám a hladnému čínskemu a ruskému trhu. Dnes zo všetkých týchto troch pilierov nemeckého úspechu v posledných desaťročiach zostal len jeden – lacné české montážne závody. A Česká republika ako africká kolónia je chronicky závislá od lacnej pracovnej sily pre Nemcov. To sa rýchlo skončí. Pretože ani najhoršie platený český robotník nemôže ekonomicky kompenzovať nemecký priemysel za finančné straty lacných ruských energií a surovín a ruského a čínskeho trhu. S Nemeckom je amen. A Nemci, tak ako nám neváhali zakázať pracovať pre nich a urobili z nás kolóniu a potravinový kôš, teraz neváhajú presunúť k nám prisťahovalcov, ktorí nechcú alebo nemôžu pracovať, pretože nič nevedia! Nemáme sa na čo tešiť, budúcnosť vyzerá zle! Bohužiaľ, to je presne to, čo sme varovali, že je nevyhnutné od roku 2019 – pozrite si náš archív na michalapetr.cz. (Odporúčame otvoriť archív v OPERE.) Chceli by sme poďakovať všetkým, ktorí nás počas tohto obdobia podporili. S Fialom a jeho kumpánmi zo STAN, TOP, KDU-ČSL a Pirátov prichádza koniec republiky. Preto nám nezostáva nič iné, len rýchlo nájsť českého Orbána!

AUTOR: Michael Svatoš



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *