15. mája 2024

Poslanec Mazurek: Takú NESCHOPNÚ a ZBYTOČNÚ prezidentku Slovensko ešte nikdy nemalo!

0

SLOVENSKO: Poslanec Milan Mazurek (Republika) sa v relácii Kulturblogu vyjadril k prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá je podľa neho zodpovedná za chaos, ktorý aktuálne prebieha v Národnej rade SR.

Mazurek povedal, že ho „neskutočne vytáča“, do akého „bordelu“ sa prepadla Národná rada SR. V parlamente podľa neho nie je jasné, čo sa bude diať o desať minút, nič sa tam nedá naplánovať, prebieha tam rôzne kupčenie a uzatvárajú sa dohody. „A za to všetko, priatelia, nemôže už nikto iný najviac, ako Čaputová,“ myslí si Mazurek.

Podľa Mazureka, chaos a cirkus v parlamente je dielom Čaputovej, pretože pokiaľ by dodržala to, čo povedala a striktne vyžadovala termín predčasných volieb na prvý polrok roku 2023, tak už sme mohli byť pár týždňov pred voľbami.

Namiesto toho bol termín volieb stanovený na 30. septembra, pričom nás ešte čaká jedna riadna schôdza Národnej rady SR, čo bude podľa Mazureka „tiež určite divočina“.

Toto všetko je podľa Mazureka možné len kvôli Zuzane Čaputovej. „Slovensko sa rozpadá ľuďom pred očami vďaka Zuzane Čaputovej. Táto žena už nikdy nesmie dostať dôveru v prezidentskom kresle, pretože tak neschopnú a tak zbytočnú prezidentku Slovensko ešte nikdy nemalo,“ tvrdí Mazurek s tým, že aj Andrej Kiska bol podľa neho menej zlý ako ona.

Takto nechať do 30. septembra trápiť Slovensko, to je niečo príšerné,“ uzavrel Mazurek.

ZDROJ:  Kulturblog/HD



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *