14. mája 2024

Henderson: Rusi bojujú za svoju vlastnú existenciu na Ukrajine, zatiaľ čo USA a NATO bojujú za Satana. PROVOKÁCIA ZÁPADU, MOŽNOSŤ JADROVEJ VOJNY, FALOŠNÁ VLAJKA A ČOHO SA BÁŤ.

0

Americký spravodajský dôstojník Mitchell Henderson opisuje situáciu na Ukrajine a vysvetľuje dôvody tejto vojny a oveľa viac. Niekedy sú jeho informácie vyslovene neuveriteľné. Hovorí, že Západ urobil všetko pre to, aby prekročil všetky červené čiary, ktoré si Rusko samo nakreslilo. Provokovali ich, kde mohli. Keď Rusko nechcelo rakety HIMARS na Ukrajine, poslalo ich tam; keď nechceli žiadne tanky, dodali ich; Keď boli nechcené zbrane vyrobené z ochudobneného uránu, tiež ich dovážali, a tak to pokračovalo ďalej a ďalej.

A mimochodom, ako je možné, že Západ dodáva Ukrajincom čoraz viac zbraní, ale boli by veľmi nahnevaní, keby Rusko urobilo to isté? Tu je prekvapujúce, že Rusko vôbec trpí.

V súčasnosti chcú Estónsko a Fínsko zablokovať more, aby sa Rusi nemohli dostať do Petrohradu po mori. Takáto blokáda je vojnovým aktom. Ak sa tak stane, Rusko má právo vojensky zaútočiť na tieto dva štáty, ako to potvrdzujú usmernenia OSN. Estónsko a Fínsko sú krajiny NATO, takže v takom prípade by mohlo hroziť zasahovanie NATO do vojny na Ukrajine, ale nie je to potrebné. NATO môže tiež ustúpiť a odmietnuť akúkoľvek pomoc týmto dvom bláznivým štátom. Stalo sa to pred časom v Sýrii, keď NATO odmietlo pomôcť tureckej armáde s odôvodnením, že je to ich súkromná vojna a netýka sa NATO.

Provokácia pod falošnou vlajkou

Plánom je vyprovokovať Rusov k najhoršiemu útoku pod falošnou vlajkou. Napríklad jedna menšia jadrová bomba vypálená proti reaktorom v Záporoží by mohla poskytnúť dôvod na vtiahnutie NATO na Ukrajinu. Američania by potom zaútočili na ruskú námornú flotilu v Čiernom mori, zatiaľ čo pozemné jednotky by prúdili do krajiny zo západu. NATO už údajne zriadilo bezletovú oblasť v Odese.

To všetko je čistá arogancia, založená na falošnom predpoklade, že Rusi nemajú na Ukrajine čo robiť. Medzitým Rusi bojujú za svoju vlastnú existenciu a existenciu svojho ľudu, zatiaľ čo Amerika a NATO bojujú za Satana, ako hovorí Henderson.

CIA pracuje na psychologickej príprave na tento krok od novembra 2022. Sergej Lavrov vtedy povedal, že ak NATO prekročí ďalšiu červenú čiaru, Rusko bude nútené použiť jadrové zbrane a západné médiá to odvtedy donekonečna opakujú. Môžu si myslieť, že čím viac to budú opakovať, tým viac sa to stane pravdou. A pretože to OSN opakuje, ľudia si myslia, že je to pravda. Nechápu, že všetko, čo OSN hovorí, sú satanské lži.

A západné médiá prekrúcajú pravdu, kde môžu. Podľa nich sú ruské straty na životoch obrovské a v Záporoží sa čoskoro začne protiútok. Podľa nich Rusi používajú zakázané chemické zbrane a Ukrajinci a NATO vyhrávajú celú cestu. Budujú celý príbeh proti Rusku a zatiaľ sú to Ukrajinci, ktorí prehrávajú a majú obrovské straty na životoch, a americkí vojaci sú tí, ktorí používajú zakázané chemické zbrane proti ruským jednotkám. Všetci sú vojnoví zločinci a Lloyd Austin, minister obrany USA, je jedným z nich.

Pretože Ukrajinci nemajú potrebné zbrane, Američania používajú proti ruským jednotkám slzný plyn zmiešaný s dymom. Slzný plyn sa môže použiť proti civilistom, ale nikdy nie proti vojakom. A tu používajú slzný plyn a činidlo BZ (3-chinuklidinyl benzilát) a ďalšie chemikálie, ktoré paralyzujú človeka až 48-72 hodín, len aby vyhrali. Používajú kazetovú muníciu, ktorá je tiež zakázaná, a v súčasnosti ochudobnený urán. Americké vojenské laboratóriá na Ukrajine pripravujú jedy a plánujú ich vypustiť na ruských vojakov.

Čoho sa treba obávať

Vláda Spojených štátov predstiera, že ich nepriateľom je Rusko. Inokedy je to Čína, Severná Kórea, Irán alebo čokoľvek iné. Ale skutočným nepriateľom sú samotní Američania a vláda by urobila čokoľvek, aby ich zničila. Vláda (alebo vlády?) v skutočnosti nenávidia svojich vlastných ľudí, takže všetky tieto informácie musia byť zverejnené čo najviac, aby ľudia vedeli, proti čomu sa majú brániť. Dnešní vládcovia bojujú proti rôznym štátom len preto, aby zabili čo najviac svojich vlastných ľudí!

Ale ak by Rusi začali otvorene vyhrávať, potom by existovalo nebezpečenstvo, že Amerika a NATO by sa uchýlili k nejakému špinavému triku, aby ich zničili. Potom budeme všetci ohrození. Urobia to z úplného zúfalstva, bude to ich posledný pokus zvrátiť situáciu.

Títo ľudia vo Washingtone nie sú vodcovia. Koniec koncov, ani nevedia, čo znamená vedenie štátu. Všetko, čo robia, je služba Satanovi a ničomu inému. Robia všetko len pre Satana, preto je toľko ľudských obetí krvavými obeťami Satanovi.

Musíme byť opatrní, od tejto doby až do 1. júla, keď sme všetci vo veľkom nebezpečenstve, pretože to je obdobie, kedy sa títo darebáci pokúsia uskutočniť svoj pekelný plán. Takže ak to dokážeme urobiť bez jadrovej vojny do septembra, potom sme vyhrali. Potom Rusko očividne vyhrá a bude mier.

Ostatné európske štáty nám nemôžu pomôcť, aj keď chápu, čo sa deje. Hlavné, Nemecko a Británia, nie sú schopné ničoho. Nemecko za posledné desaťročie úspešne zničilo svoju dobre vycvičenú armádu s tým, že má príliš veľa bielych. Predstavte si príliš veľa bielych v Nemecku! A Británia urobila to isté. Nevezmú do armády bieleho človeka, ktorý nie je homosexuál, a už vôbec nie na vyššie pozície. A Amerika v tom dokonca vedie.

Súčasná situácia na Ukrajine

Rusi zatiaľ nezaútočili na západnú stranu Ukrajiny, takže NATO tam začalo zhromažďovať muníciu a zbrane. Tiež tam umiestnili svoje jednotky v rámci prípravy na veľký, plánovaný protiútok. Rusi ich nechali na pokoji. Postupne sa však Ukrajinci stali menej zaujatými voči Rusku a bezpečnosť začala zlyhávať. Ukrajinský ľud doslova nenávidí vládu Zelenského. To je, samozrejme, plus pre Rusov, ktorí tak získavajú cenné informácie.

Takže 6 mesiacov NATO budovalo základne na západnej Ukrajine, po ktorých Rusi použili hypersonické rakety Kinžal a zaútočili na ne. Tým úplne zničili schopnosť Ukrajiny pokračovať v boji. Od 4. mája Rusko útočí na všetky vojenské sklady a obranné rakety Patriot nezasiahli ani jednu z ich rakiet.

Systém patriotov v skutočnosti vytvára pocit falošnej bezpečnosti. A napriek tomu nie je schopný zajať ani jedného Kinjala. V skutočnosti, ako Ukrajinci denne hlásia, koľko ruských rakiet zostrelili, Rusi sa pozerajú a potom vidia, že v skutočnosti zostrelili viac, ako bolo vypálené. Takže, ako obvykle, je to všetko propaganda.

Pôvodne Ukrajinci nechceli stratiť Bachmut za každú cenu. Je ťažké povedať prečo, všetci ich poradcovia chceli, aby bol Bakhmut prepustený, ale Zelenskyj trval na zachovaní Bachmutu. No a potom ho aj tak stratili. Polovica ukrajinských vojakov bojovala v Bachmute a musela opustiť mesto, zatiaľ čo Rusi kopali zákopy okolo a napriek tomu ich nechali prejsť cez ploché, otvorené pláne bez toho, aby boli zastrelení. Hlavným účelom každej vojny je však zničiť nepriateľskú armádu. Čo sa teda deje, pýta sa Henderson?

Druhá časť frontu už bola pripravená na toľko propagovaný protiútok, keď Rusi zničili vedenie všetkých deviatich plukov, ktoré mali viesť protiútok. To zmenilo situáciu. Tieto jednotky budú teraz presmerované do Záporožia, kde majú za úlohu predstierať, že preberajú jadrovú elektráreň. To prinúti Rusko odpáliť taktickú jadrovú bombu, aby im v tom zabránilo. To je presný plán, a to doslova. Je to detinské a hlúpe, ale má to umožniť NATO zapojiť sa do vojny.

Ak by sa tento plán úspešne zrealizoval, zničil by nás všetkých a odovzdal by politickú moc nad celým svetom prebudeným homosexuálnym pedofilom, ktorí si zaslúžia len prísny trest.

Ostatné časti ukrajinských jednotiek

Jedna časť ukrajinských jednotiek sa nachádza pri Chersone a jej úlohou je zabrániť Rusom v prevzatí Nikolajeva a Odesy. A zvyšok je pri Moldave. Tamojší Ukrajinci majú v úmysle napadnúť Podnestersko a zmocniť sa obrovskej zásoby ruských zbraní zo studenej vojny. Tieto zbrane tam nechali sovietski vojaci, ktorí opustili svoje pozície v sovietskych satelitných štátoch, keď padol Sovietsky zväz a všetky sovietske satelitné krajiny získali svoju vysnívanú „slobodu“.

Aby Ukrajinci mohli napadnúť Podnestersko, musia najprv napadnúť Moldavu, čím porušia medzinárodné právo, pretože Moldavsko je neutrálny štát. Úbohé Moldavsko ani nevie, že sa chystá zaútočiť a že Spojené štáty a NATO tento útok podporujú. Ukrajinci chcú ovládnuť obe krajiny vrátane hlavného mesta Moldavska Kišiňov. Čo povedia Rusi?

Ruský plán je pochodovať na Ukrajinu zo severu, cez Bielorusko, a obsadiť túto časť, aby do krajiny nemohli prísť žiadne ďalšie zbrane a vojaci. Na juhu Ukrajiny majú v úmysle prevziať Cherson, Nikolajev a Odesu a odtiaľ vyhostiť NATO. To tiež odreže Ukrajinu od Čierneho mora a od námornej dopravy.

Tento krok je nebezpečný, pretože môže spustiť 3. svetovú vojnu. NATO už má v Odese zákaz preletov, takže Rusi sa môžu dostať do priameho konfliktu so svojimi jednotkami. Aj keď, pravdu povediac, nie je isté, či NATO skutočne zakázalo lety na týchto miestach. Neexistuje o tom žiadny dôkaz.

Rusi si musia dávať pozor na jadrový útok pod falošnou vlajkou. Tento útok sa skutočne pripravuje a oni o ňom vedia. V skutočnosti vedia všetko, čo vieme my. Bežní občania nevedia absolútne nič a netušia, čo sa skutočne deje na Ukrajine.

Ak by Amerika skutočne uskutočnila plánovaný jadrový útok, okamžite by rozpútala 3. svetovú vojnu. Rusi by museli odpovedať na niečo také, a pretože majú oveľa viac jadrových zbraní a oveľa väčšie odhodlanie, skončilo by to tragicky pre nás všetkých. Všetci by sme potom zahynuli len preto, aby degenerovaní globalistickí homosexuáli a transvestiti (transvestiti) mohli pokračovať vo svojich zvrátenostiach.

Magické myslenie a cenzúra

Ľudia, ktorí sa hlásia k hnutiu „woke“, slangovému slovu požičiavanému z čiernej angličtiny a znamenajúcemu „byť ostražitý (prebudený) k rasovým predsudkom a diskriminácii“, veria, že si predstavujú, že sa niečo stane. Veria vo vizualizáciu a podľa homosexuálneho prístupu new age sú presvedčení, že týmto spôsobom môžu zhmotniť alebo realizovať svoju požiadavku. Toto sa nazýva „magické myslenie“, čo znamená, že potrebujú mágiu alebo zázraky, aby to skutočne dosiahli. Preto im tak veľmi záleží na cenzúre, pretože do ich vízie sa nesmie miešať žiadny rozpor.

Neustále propagujú myšlienku, že Rusko je slabé a nekompetentné a že ich armáda, plná homosexuálov a trannies, je oveľa silnejšia ako heterosexuálni Rusi, čo znamená bez zvrátených sexuálnych sklonov.

Mitchell Henderson ďalej hovorí, že existuje niekoľko problémov, ktoré sa vyvíjajú a ktoré sú dôležité pre globalistov. Jedným z nich sú nedávne voľby v Turecku. Bola tu veľká snaha zmanipulovať tieto voľby tak, aby Erdogan prehral. To sa deje tak, že ho necháte vyhrať ako prvého, počnúc od začiatku, a nastavíte ho na 49,5%, čo je presne to, čo sa stalo. Nechali ho prísť veľmi blízko k presnej polovici, pretože potom je ľahké manipulovať s výsledkami.

Dmitrij Suslov, zástupca riaditeľa Centra pre európske a medzinárodné štúdie na Ruskej vysokej škole ekonomickej, hovorí, že väčšina tureckých občanov, asi 75% z nich, nemá rada Európu a nechce byť v NATO. Ešte vyššie percento je proti agende LGBT a napriek tomu sú všetci schopní hlasovať za tieto veci. Je to preto, že manipulátori nastavili situáciu tak, že ľudia v skutočnosti nevedia, za čo hlasujú.

(Niečo podobné sa stalo u nás počas nedávnych prezidentských volieb. Nepopulárny Babiš bol zámerne postavený proti niekomu, kto sa javil ako menšie zlo. To zaručovalo, že vyhrá vopred vybraný kandidát a nebolo potrebné žiadnym spôsobom manipulovať s ľuďmi alebo voľbami.)

Spojené štáty zúfalo potrebujú Turecko na svojej strane. Napriek tomu sa im z nejakého dôvodu nepodarilo zmanipulovať súčasné voľby. Prezident Recep Erdogan opäť zvíťazil, zatiaľ čo jeho súper, silne protiruský Kemal Kiličdaroglu, podporovaný Sorosom, zlyhal. Celé Turecko oslavovalo Erdoganovo víťazstvo. Dokonca aj tretí kandidát, ultranacionalista Sinan Ogan, ktorému sa vo voľbách celkom darilo, ale nie dosť dobre, nakoniec hodil svoju váhu za Erdogana.

Erdoganovo víťazstvo USA vôbec nevyhovovalo. V januári 2020 Joe Biden celkom verejne povedal, že Biely dom by mal podporiť Erdoganových oponentov, aby ho vo voľbách porazili. Američania veria, že Turecko využíva NATO len vo svoj vlastný prospech a nie v prospech Ameriky. Snahy Turkov zabrániť Švédsku vstúpiť do NATO, pretože ukrývajú známych teroristov, pridali svoje vlastné a nepomohli ani priateľstvá s Čínou a Ruskom. To všetko bolo zavŕšené Erdoganovým návrhom ukončiť vojnu na Ukrajine a podpísať mierovú zmluvu.

Washington sa pokúsil vytvoriť farebnú revolúciu v Turecku už v roku 2016, ale neuspel. Všetko, čo urobili, bolo, že Erdogan bol veľmi opatrný a zvýšili dohľad nad armádou a políciou. Výsledkom je, že v prípade protestov a demonštrácií zostane armáda aj polícia lojálna vláde a nebude sa stavať na stranu demonštrantov ani zostať neutrálna, ako vysvetľuje Suslov.

V januári americký poradca pre národnú bezpečnosť John Bolton povedal, že členské štáty NATO by mali podporovať Erdoganovho protivníka, pretože Turecko ako člen NATO „sa nespráva zodpovedne“.

Západná tlač pridala na zovretie tým, že priniesla na svetlo primerane zveličené správy o ďalšom poklese tureckej líry. Finančný a geopolitický analytik Tom Luongo povedal, že to poukazuje na zúfalé pokusy Západu ovplyvniť turecké voľby. Podľa neho je turecká líra od roku 2018 pod neustálym útokom zahraničných vplyvov. Ako prezidentovi sa Erdoganovi podarilo prevziať kontrolu nad centrálnou bankou a oslobodiť ju od vplyvu Medzinárodného finančného fondu (MMF).

Je nepravdepodobné, že by vplyv tureckých volieb na vzťahy s NATO bol veľmi odlišný od toho, čo sme už zažili. NATO nemá Turecko vôbec rado, ale pravdepodobne si nemôže dovoliť ho len tak stratiť, pretože turecká armáda je jednou z najlepších, aké majú. Oddelenie Turecka od NATO by zároveň posilnilo opozíciu a Západ to vôbec nechce.

Dimitrij Suslov verí, že Spojené štáty sa teraz pokúsia ovplyvniť Turecko rôznymi ekonomickými prostriedkami vrátane hrozieb sankcií. Ale nikam to nepovedie, takže sa budú musieť uspokojiť s Erdoganom ďalších 5 rokov.

Iné atrakcie

Mitchell Henderson povedal, že počul, že vodca Wagnerovej skupiny ruských žoldnierov Jevgenij Prigožin mal nejaké nedorozumenie s ruskou armádou. To vyvoláva dojem, že nie všetko ide hladko medzi žoldniermi a armádou. Prigožin mal údajne tiež nedorozumenie s prezidentom Putinom. Potom sa hovorilo o tom, že Prigožin predáva ruských vojakov a informácie Ukrajincom, a nikto nevie, koľko z toho je pravda.

Rusko nikdy nebolo proti Židom. Boli na nich zvyknutí, vyrastali s nimi a mali dobré vzťahy s Izraelom. Potom sa však začala vojna a Izrael sa zjavne postavil na stranu Ukrajincov. Neskôr sa zistilo, že zakázané kazetové mínometné granáty M971 boli dodané Ukrajincom z Izraela. Nikto nehovorí, koľko ich bolo, ale museli ich byť desaťtisíce.

Už koncom júna minulého roka dali Rusi Izraelčanom jasne najavo, čo si myslia o ich správaní. Hovorkyňa ministerstva zahraničných vecí Marija Zacharovová vtedy povedala, že doteraz počuli z Tel Avivu len „úplne nekonštruktívnu a predovšetkým neobjektívnu rétoriku“. Dodala, že protiruské hodnotenia z rôznych úrovní autority v Izraeli vzbudzujú podozrenie, najmä ak sú štylizované do proukrajinského modelu. Podľa nej Izrael nepodporuje ukrajinský ľud, ale podporuje vládu v Kyjeve a to, čo hovoria, znie rovnako ako to, čo počuť zo Západu.

Izrael obviňuje Rusov z toho, že spôsobujú rozpor medzi oboma národmi, čo Maria dôrazne poprela. Potom reagovala na príkaz izraelského premiéra Jaira Lapida, aby ministerstvo zahraničných vecí pripravilo odvetné opatrenia v prípade, že Moskva zatvorí ich „židovskú agentúru“ v Rusku, ktorá uľahčuje emigráciu Židov do Izraela.

Hovorkyňa dodala, že záležitosti týkajúce sa mimovládnej organizácie sú teraz v rukách súdov a budú rozhodnuté v rámci zákona. Židovská agentúra porušila ruské zákony týkajúce sa spracovania a ochrany informácií. Podrobnosti neboli vysvetlené.

Rusko spolu s Iránom a Tureckom tiež spoločne odsúdili neustále izraelské letecké útoky na Sýriu, ktoré boli zamerané najmä na civilistov a ničili ich majetok, polia a tovar. Všetky tri štáty povedali, že je to proti medzinárodnému právu, ktoré musia uznať všetci, nielen niektorí.

Podľa Hendersona Rusi nakoniec vyhostili Židovskú agentúru z Ruska. Zároveň v krajine vládli protižidovské nálady, koniec koncov, sú to kresťania a židia sú podporovatelia Satana. Rusi si až príliš dobre pamätajú, čo zažili pod tyraniou boľševizmu.

Zelenskyj je Žid a Prigožin je tiež Žid. Prigožin nie je vojak a nebol by schopný vykonať vojnový incident; Nepozná ani stratégiu, ani vojnovú taktiku. Napriek tomu vedie organizáciu tých, ktorí sú vojakmi, ale tam to vŕzga. On sám nerozumie mnohým vojenským záležitostiam, nemá vedomosti a schopnosti. Posledných 10 rokov strávil v ruskom väzení za vlámanie a krádež. Možno tam prišiel s myšlienkou založiť žoldniersku organizáciu zloženú z vyslúžilých vojakov a bývalých zločincov. Jeho vojaci sú profesionáli, to treba uznať.

Nedávno si Prigožin uvedomil, že z Ukrajiny neprichádza dostatok ruských vojnových zajatcov na výmenu ukrajinských zajatcov. A potom zistil, že Ukrajinci ich všetkých zabíjajú. Zabíjajú ich pre orgány, ktoré potom predávajú Západu. Prigožin teda povedal, že od tej chvíle nebudú žiadni ukrajinskí väzni. Všetko bude vykonané.

Ukrajinská rozviedka priznala

Hlavný spravodajský dôstojník Ukrajiny, generálmajor Kyrylo Budanov, potvrdil, že Ukrajinci „úspešne zavraždili pomerne veľa (ruských) ľudí“. Obete nemenoval, ale povedal, že ide o riadne medializované prípady. Jedným z nich bolo zabitie Dari Dugina, keď išlo skôr o snahu zabiť jej otca Alexandra Dugina z neznámych dôvodov.

Asi pred mesiacom bol zavraždený aj Andrej Botikov, ktorý bol jedným z vedcov, ktorí vyvinuli ruskú vakcínu proti Covid „Sputnik“.

Vzhľadom na význam slova „terorizmus“, ktorý znamená použitie násilia proti civilistom na dosiahnutie politických cieľov, Budanov v skutočnosti potvrdil, že Ukrajina je štátom podporujúcim terorizmus. A to je to, za čo Američania platia! Podľa Budanova budú útoky proti Rusom pokračovať a po celom svete.

Útoky na ruskom území

3. mája poslali Ukrajinci dva drony alebo drony s výbušninami priamo na Kremeľ s úmyslom zaútočiť na dom ruského prezidenta Putina. Oba drony boli zničené elektronickým systémom. Je to neslýchaný čin, pretože aj vo vojne sú domy a kancelárie vysokých politických vodcov chránené nepísaným zákonom. Aj v tomto prípade ide o teroristický čin a Ukrajina sa zaregistrovala ako teroristický štát.

Skutočnosť, že Západ, ktorý podporuje Ukrajincov vo všetkých ich zneužívaniach, mlčí aj o takejto veci a naďalej poskytuje finančnú podporu zákernému vedeniu tohto štátu, ukazuje, že od takýchto hanebných činov nie sú ďaleko.

Podľa vyhlásenia Podľa Alexandra Michajlova, vedúceho oddelenia vojensko-politických analýz, to bol propagandistický ťah na zakrytie zlých výsledkov na fronte.

Odborníci na terorizmus a ďalší analytici sú toho názoru, že Rusi by mali podať sťažnosť na túto udalosť v medzinárodných organizáciách, inak sa tento čin môže stať vzorom pre ďalšie možné útoky inde vo svete.

Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov povedal, že Kyjev by nemohol spáchať takýto čin bez vedomia svojich amerických psovodov. Hovorca Kremľa Dmitrij Peskov tiež povedal, že Ukrajinci robia to, čo im USA prikážu, aby urobili. Washington, samozrejme, všetky obvinenia poprel a útok na Kremeľ dokonca bagatelizoval a zosmiešňoval. (Mali by ste vidieť, ako by skočili, keby sa niekto odvážil prelomiť priečku na plote okolo Bieleho domu.)

22. mája ukrajinské tanky zaútočili na malé dediny v Belgorodskej oblasti. Vypukla tvrdá bitka. Ukrajinské jednotky pozostávali z ruských dobrovoľníkov, ktorí dezertovali na ukrajinskú stranu. Počas ťažkých bojov okupanti obsadili 4 ruské mestá.

29. mája ukrajinskí vojaci vypálili okolo 220 rakiet na Belgorodskú oblasť za jeden deň. Zničili 16 domov a spôsobili požiar stodoly. Niektoré miesta boli napadnuté aj dronmi. Na mesto Šebekino bolo vypálených 155 rakiet.

Ako zvyčajne, aj pri týchto teroristických útokoch sa ukrajinská armáda zamerala na neozbrojených civilistov, ich domovy a majetok. Na tomto území nie sú žiadne vojenské zariadenia, takže tam nie je dôvod strieľať. Ale Ukrajinci vždy útočia na neozbrojených, možno preto, aby niekde vyhrali!

30. mája opäť zaútočili na Moskvu a poslali 8 dronov alebo dronov. Všetky boli zachytené obranným systémom, ale stále spôsobili menšie škody na niekoľkých obytných budovách. Niekoľko ďalších dronov bolo zneškodnených pred príchodom do Moskvy.

Napriek menším škodám ľudia spanikárili a niektorých museli evakuovať. Ďalší dom v juhozápadnej časti Moskvy bol zrejme poškodený o niečo viac, ale škody nie sú uvedené. Krátke videá sú na stránke.

Ruská odpoveď

Prezident Putin potvrdil, že Rusko bombardovalo hlavné spravodajské veliteľstvo na Ukrajine, pobočku ukrajinského ministerstva obrany. Povedal, že ruské jednotky na Ukrajine strieľajú len na vojenské zariadenia a centrá vedenia armády a hlavná spravodajská služba je jedným z nich. Na druhej strane Ukrajinci strieľajú na bytové domy, čo je terorizmus.

Hlavné vedenie ukrajinskej spravodajskej služby organizuje sabotáže na ruskom území a útoky dronov, raketovú a delostreleckú paľbu a vraždenie civilistov. V posledných týždňoch hlavní predstavitelia tejto organizácie neustále hovorili o svojom úsilí „zabiť Rusov“ v Rusku aj kdekoľvek inde na svete. Ich vodca, spomínaný Kyril Budanov, sa netají tým, že medzi ich plánovanými obeťami je aj ruský prezident Putin.

Útok na prezidenta

Vadim Skibitsky, zástupca šéfa ukrajinskej spravodajskej služby, odhalil, že ruský prezident Vladimir Putin je na ukrajinskom zozname kandidátov na atentát. „Putin vidí, že sa k nemu čoraz viac približujeme,“ pochválil sa. Jeho podriadení sa tiež snažia zavraždiť najvyšších ruských vojenských veliteľov.

Skibický hovorí, že dôvodom, prečo sa im ešte nepodarilo zabiť Putina, je to, že nikam neodchádza. A keď sa objaví na verejnosti, nikdy nie je isté, či je to naozaj on.

Všetci hlavní predstavitelia, minister obrany Sergej Šojgu, náčelník generálneho štábu Valerij Gerasimov, Jevgenij Prigožin, náčelník Wagnerových dobrovoľníkov, sú všetci a mnohí ďalší na zozname osôb, ktoré majú byť zavraždené.

Ukrajina nepostupuje priamo, zdá sa, že na to nemá ani odvahu, ani schopnosť; Postupujú zákerne, ako ten had, ktorý sa ticho plazí po zemi, náhle vyskočí a uhryzne.

UVEREJNIL POUŽÍVATEĽ Jane Kaufman



Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.



Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *