20. mája 2024

Maštalír – Tanky Ukrajine. Komedianti ako Kemka, Koleník, Stanke či Maštalír, by vo vlastnom záujme pri ich geopolitickom rozhľade planktónu, mali zostať ticho.

0

Naši umelci sú do nohy na jednej strane, „tej správnej strane dejín“, ako hovorí Heger a jemu podobní. A tak už aj Maštalír vyšiel von s výzvou, že sa máme skladať na vojenskú techniku na Ukrajinu. Lebo sme sa poskladali málo. Stíhačky, systém S-300, to všetko bolo v našom vlastníctve, teraz to je na Ukrajine, no podľa Maštalíra to stále nie je dostatočné.

Pán umelec nechápe, ako niekto môže podporovať vraždenie detí, žien, civilistov Putinom a pateticky tri minúty vzdychá o tom, aké zverstvá sa tam na Ukrajine dejú a že ako by sme reagovali, keby sa to isté dialo na Slovensku. Že tiež by sme chceli, aby sa nám niekto vyskladal na zbrane, keby nás napadli.

Páni divadelníci typu Kemka, Koleník, Stanke či Maštalír by naozaj mali ostať pri tom divadle, pretože pri posudzovaní geopolitických udalostí sú záhadne vyberaví a dokonca až alzheimerovaní. Nikto sa žiadnych vojen ani vraždenia nezastáva a to v prospech žiadnej strany. Či niekto z týchto artistov počul niekoho rozprávať, že podporuje vraždenie civilistov na Ukrajine? Nič takého som od nikoho nepočul a okrem toho je to aj protizákonné. Prečo potom

Marek Kurta/JNS

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *