27. júla 2024

Ľuboš Blaha-KEĎ SI AŽ TAKÝ PROTIKORUPČNÝ BOJOVNÍK, ŽE UPLÁCAŠ EŠTE AJ V KAMPANI

Zdielajte

KEĎ SI AŽ TAKÝ PROTIKORUPČNÝ BOJOVNÍK, ŽE UPLÁCAŠ EŠTE AJ V KAMPANI

Krátke správy

  1. Matovič to hrá na protikorupčného bojovníka a jeho ľudia sa snažili korumpovať úradníka pri prevoze Fiatiek na Slovensko.
  2. To nevymyslíš, ten gauner bez uplácania nevie ani len predvolebnú kampaň robiť – ale hlavne, že má plné ústa mafie.
  3. Len pripomínam, že symbolom OĽaNO nie je auto Fiat, ale Fabia, na ktorej Matovič s matkou údajne prejazdil 223 tisíc kilometrov ročne – Matovič je až taký tragéd, že na svoje podvody zneužíval vlastnú mamu. Veľký morálny hrdina.
  4. Umriem od smiechu, keď Matoviča zabásnu za úplatok. Van tajm bojovník proti korupcii, neks tajm stíhaný za úplatok. Perfektné
  5. Výborné predvolebné výkony podáva aj jeho intelektuálna preborníčka Remišová. Vyzýva Čaputovú, aby odvolala ministra vnútra Šimka, lebo povedal, že polícia sa musí riadiť zákonom.
  6. Remišová je zdesená, veď polícia je tu podľa nej na to, aby likvidovala ľudí z jej slávneho pexesa, na ktorej prečiarkla tvár Milana Lučanského. Aké zákony, aká kontrola!
  7. Takto to dopadne, keď sa bábkoherečka vyjadruje k polícii – Veroniku radšej nabudúce poprosíme o jej odborný názor na Filmárika a Filmušku.
  8. Progresívne Slovensko predstavilo svoju štúdiu, ako budú konsolidovať verejné financie. Zoberú seniorom 13. dôchodky, rodinám pridávky, robotníkom príplatky a šup, ušetrené stámilióny hodia do zbraní.
  9. PS sa zjavne preteká s Čaputovej poradcom Miklošom, kto je väčší sociálny netvor.
  10. Mikloš by dôchodcom bral byty, inak nedostanú dôchodky. A PS im chce dôchodky rovno zobrať, veď ich vraj majú nadpriemerné
  11. Toto je Slovenský liberalizmus v praxi. Poprosíme rodičov týchto rozmaznaných slniečkarskych deciek, nech im dajú zopár výchovných poza uši, nech sa konečne spamätajú.
  12. Liberálne kaviarne sú v amoku. Podľa prieskumu SME má Smer cez 20% a ani SaS, ani OĽaNO a možno ani KDH a Sme rodina sa nedostanú do parlamentu. Hlas je na historickom minime – 11%. Ups, rúca sa im sen o liberálnej koalícii.
  13. Liberáli chceli mať silou mocou voľby v septembri, tak nech sa páči – nemôžu povedať, že sme ich nevarovali.
  14. Dnes o 17.30 budem hosťom v Slobodnom vysielači. Zajtra sa večer vidíme v Starej Bystrici na oslavách zvrchovanosti.
  15. Krásny víkend, priatelia

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *