13. mája 2024

Slovenskí kolaboranti „Progresívni liberáli“ ako VLASTENCI? ŽE ICH HUBA NEBOLÍ!

0

SLOVENSKO: Rafael Rafaj konštatoval, že „liberálny vlastenec“ Tomáš Valášek to „zabil“ hláškou, že progresívci potichu a vraj aj úspešne presadzujú slovenské záujmy.

Expert na médiá a spravodajstvo hnutia Republika Rafael Rafaj na sociálnej sieti reagoval na výrok experta pre zahraničnú politiku Progresívneho Slovenska Tomáša Valáška. Ten sa pre denník Pravda vyslovil: „Sme vlastenci, na rozdiel od šašov, ktorí sa raz za čas zabalia do vlajky“.

A vzápätí si šliapneš po jazyku, keď ako „liberálny vlastenec“ sa pochváliš, že „za záujmy tejto krajiny sa treba postaviť“. Akej krajiny, Valášek? Veď ani nevieš vysloviť meno: Slovensko, štát, republika, domovina, otčina, rodná zem, vlasť… !,“ odpovedá Rafaj na toto vyjadrenie progresívneho politika.

Svojmu príspevku dáva Rafaj nadpis „ŽE ICH HUBA NEBOLÍ!“

„Hm, v čase párenia sa mnohým živočíchom vypína ostražitosť. Zdá sa, že v čase volebnej kampane sa mnohým politikom vypína mozog. A myslia si, že aj voličom a ich názorovým oponentom,“ komentuje Rafaj.

Valášek to podľa Rafaja v debate s moderátorom Petrom Bielikom „zabil“ aj hláškou, že progresívci potichu a vraj aj „úspešne presadzujú slovenské záujmy“. Podľa Rafaja však zabudol dodať, že len potiaľ, pokiaľ sa zhodujú so záujmami Spojených štátov, Bruselu a NATO, lebo „veď ani meno svojho štátu nevie vysloviť, ´krajinkár´“.

Aj Rafael Rafaj tvrdí, že trendy očkovacích fanatikov vytvárajú Covid apartheid s dvomi kategóriami občanov. Zdroj: FB / Rafael Rafaj

Rafaj vyhlasuje, že o takýchto kvázi „vlastencov“ nemá záujem a myslí si, že ani Slovensko. „Na to skutočné vlastenectvo totiž musíte mať v sebe lásku k národu a k svojej vlasti, nie nejakej cudzej a inej,“ konštatuje ďalej.

„Dobré ráno progresívci. Patentujte si to ako rozprávkový sujet nového inkluzívneho prerozprávania rozprávky o vlkovi a kozliatkach. Sú azda kozliatka múdrejšie ako slovenskí voliči? Lebo kozliatka zlého vlka nepustili dnu. A čo vy, pustíte si domov progresívnych politikov?,“ uzatvára Rafaj.

ZDROJ: FB Rafael Rafaj

Upozornenie: Tento článok je výlučne názorom jeho autora. Články, príspevky a komentáre pod príspevkami sa nemusia zhodovať s postojmi portálu JNS.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *