12. mája 2024

KÝM HAMRAN POLITIKÁRČI, MIGRANTI SA POTULUJÚ PO SLOVENSKU. Už dávno sa táto atrapa policajného prezidenta mala zbaliť a svoje miesto prenechať profesionálovi.

0

KÝM HAMRAN POLITIKÁRČI, MIGRANTI SA POTULUJÚ PO SLOVENSKU

Situácia s migrantmi na Slovensku nie je vôbec pod kontrolou. Každý deň dostávam fotografie migrantov potulujúcich sa po regiónoch. O kritickej situácii hovoria ľudia v Nových Zámkoch, ale aj vo Veľkom Krtíši a ďalších mestách. Migranti prespávajú pod oknami panelákov, nechávajú za sebou haldy odpadu a potrebu vykonávajú v okolí obydlí. Ľudia majú oprávnený strach a plne rozumiem ich obavám.

Na problém upozorňuje už aj Únia miest a obcí Slovenska, ktorá Ministerstvo vnútra SR vyzýva na urýchlené riešenie.

Očakával by som, že policajný prezident Hamran zvolá tlačovú besedu, kde bude verejnosť okamžite informovať o prijatých opatreniach. Svoje politické tlačovky k Čurillovcom by mal nahradiť poctivou robotou, kedy verejnosti predstaví sériu opatrení smerujúcich k upokojeniu situácie.

Tak ako problém s migrantmi nezvládal za Mikulca, nezvláda ju ani za Ódora. Už dávno sa táto atrapa policajného prezidenta mala zbaliť a svoje miesto prenechať profesionálovi, ktorému uniforma nesmrdí.

Matúš Šutaj Eštok

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *