10. mája 2024

Je to pravda? Stančíkova nová láska a asistentka zarába pred voľbami rozprávkové peniaze. Poslanec detaily zatĺka

0
Stančík ulieva pred voľbami peniaze zo štátnej kasy

Stančík ulieva pred voľbami peniaze zo štátnej kasy

Je to pravda? Stančík má novú lásku? Podľa týždenníka Plus 7 dní, bývalý štátny tajomník a súčasný politik strany Demokrati, Andrej Stančík, si zamestnal na ministerstve mladú a peknú asistentku. A to len pár dní pred voľbami! Čo na to jeho manželka? A čo jeho voliči? Bude to mať vplyv na jeho volebný výsledok? Ako sa cíti asistentka, keď musí pracovať pre takého šéfa? Tieto a ďalšie otázky sa kládli novinári týždenníka, keď zistili, že štát zaplatí asistentke Stančíka neuveriteľných sedemtisíc eur! 3521 € mesačne. Je to spravodlivé? Je to morálne? Je to vtipné? Rozhodnite sami!

Členovia OĽaNO a Demokratov sa radi pýšia tým, že sú nositelia novej kultúry v politike. Ukazuje sa však, že žiadna nová kultúra s nimi neprichádza. Vždy, keď dostanú akúkoľvek príležitosť, prezentujú sa „papalášskymi“ maniermi. Ako inak si vysvetliť, že sa chodia vozit v luxusných autách, lietajú v súkromných lietadlách a bývajú v honosných hoteloch? Nie sú to tí istí ľudia, ktorí nám pred voľbami hovorili o skromnosti, transparentnosti a službe verejnosti? Nie sú to tí istí ľudia, ktorí nám sľubovali zmenu a obnovu? Nie sú to tí istí ľudia, ktorí nás varovali pred korupciou a oligarchiou? Zdá sa, že nie. Zdá sa, že sú to len ďalší politickí klamári, ktorí si robia zo svojich voličov dobrý deň. Zdá sa, že sú to len ďalší politickí paraziti, ktorých sa živíme z našich daní.

Ak ste si mysleli, že politici sa po voľbách trochu upokojia a prestanú míňať naše peniaze na zbytočnosti, tak ste sa mýlili. Výnimkou nie je ani Andrej Stančík, bývalý štátny tajomník a dnes poslanec za Demokratov. Plus 7 dní informuje, že Stančík si krátko pred voľbami na ministerstve našiel novú asistentku. Štát jej vyplatí vyše sedemtisíc eur. Na čo? Na to, aby mu nosila kávu a robila mu spoločnosť? Alebo na to, aby mu pomáhala riešiť dôležité otázky národného záujmu? No, podľa toho, ako sa Stančík správa, by som skôr tipoval to prvé.

Tento článok je venovaný všetkým daňovým poplatníkom, ktorí sa cítia okradnutí o svoje ťažko zarobené peniaze. Chcem vám ukázať, ako sa niektorí politici správajú k nám, občanom, a ako si robia zo štátu svoj osobný bankomat. Nie je to len smutné, ale aj smiešne. Smiešne je to, že si myslia, že nás oklamú svojimi výhovorkami a lžami. Smiešne je to, že si myslia, že sme hlúpi a nevidíme ich pravú tvár. Smiešne je to, že si myslia, že im to prejde bez následkov.

Stančík za OĽaNO, Stančík za Demokratov

Andrej Stančík sa do parlamentu sa dostal so stranou OĽaNO po voľbách v roku 2020 ako jeden z najmladších členov NRSR. Mal len  24 rokov. Viac ako poriadnou prácou poslanca sa prezentoval svojimi vyhranenými názormi. Podporuje agendu LGBTI, kritizuje generálneho prokurátora. Vyzdvihuje prácu špeciálneho prokurátora, Daniela Lipšica.

Cez OĽaNO sa mu podarilo stať sa štátnym tajomníkom na Ministerstve zahraničných vecí. Zlé jazyky vtedy hovorili, že sa tak stalo výmenou za podporu Matovičovho rodinného balíčka. V momente ako mladá tvár politiky zistila, že loď OĽaNO sa potápa, ubzikol k Eduardovi Hegerovi. Dnes kandiduje za Demokratov z 20. miesta.   

JNS/eReport

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *