27. júla 2024

Hrica Ľuboš – Mimochodom…. viete prečo agentúry zvyšujú Progresívnemu Slovensku percentá?

Ľuboš Hrica: Kiska si nezaslúži nič iné, ako vymazať z dejín Slovenskej republiky!

Zdielajte

Ako môže niekto voliť Progresívne Slovensko keď:

  1. Ich ksichty sa podobajú nielen na žiakov ktorých v triede šikanovali a flusali do nich guličky z flusàtka, ale oni tie ksichty majú dokonca horšie ako pracovnici v mekáčoch, kde si vyberajú práve takých, ktorí vyzerajú ako keby boli mentálne postihnutí.

2.Ked ich počúvam na tlačovkách, tak mám pocit, že ich nikto v živote nikdy nepustil k slovu pretože nielen kokcú, erkajù ale sa zadrhávajú. Odporučil by som logopéda minimálne Bihariovej a Šimeckovi, ktorí majú tú istú kadenciu reči.

  1. Prvý a druhý status je samozrejme o fyzických vadách na ktoré treba brať ohľad, pretože pri voľbe je podstatný aj ten. Môžeme si hovoriť čo chceme ale je to tak. Problém by to nebol, ak by tieto vady dostatočne nahradila inteligencia. Lenže keď počúvam čo za nezmysly chcú robiť ak sa dostanú do vlády, tak mi z toho vychádza, že ich budú voliť len im podobní. Číže závistlivá frustrovaná svoloč, ktorá si svoje detstvo a posratý život kompenzuje prostredníctvom nezmyselných opatrení.

Mimochodom…. viete prečo agentúry zvyšujú Progresívnemu Slovensku percentá? Pretože o nich píšu všetky strany ako o rakovine Ak by sme si ich nevšímali, tak ani pes po nich neštekne….


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *