27. júla 2024

Luboš Blaha- OTÁZKA DŇA: BUDE ČAPUTOVÁ ZATKNUTÁ?

TO JE NA BASU, PANI ČAPUTOVÁ, TO JE NA BASU

TO JE NA BASU, PANI ČAPUTOVÁ, TO JE NA BASU

Zdielajte

Keďže nemá zmysel pozerať Televízne noviny, lebo je to tam len kopa čaputovskej propagandy, nech sa páči, tu sú večerné správy

  1. Ukrajina je taká nekonečne vďačná za pomoc zo Slovenska, že sa rozhodla dať nám to najavo tým najromantickejším spôsobom: ide nás žalovať. Za zákaz dovozu obilia. 
  2. Ja len, že to fakt ešte niekto zvažuje tým nevďačným gaunerom zo Zelenského vlády posielať nejaké zbrane? Majte aspoň štipku sebaúcty, Ódor, a pošlite ich už konečne do čerta.
  3. Neborák Hamran sa dnes zaskvel výrokom, že hranice netreba strážiť, lebo to nemá zmysel. Po Bakuninovi a Kropotkinovi sa tak Hamran stáva najvýznamnejšou postavou svetového anarchizmu, gratulujeme. 
  1. Policajný krpec vlastne len potvrdil, že Slovensko už stratilo parametre štátnosti a Čaputovej vláda sa nevie postarať o bezpečnosť Slovákov. A vraj si máme zvykať na multi-kulti. Prepánajána, už tých diletantov vyžeňme!
  2. O Slovákov sa postarať nevedia, o seba ale áno. Remišová síce pripravila Slovensko o niekoľko miliard na eurofondoch, ale zato si postavila luxusnú haciendu v Rakúsku. Nebude videjko ako v Cannes, Matovič?
  3. Liberálne médiá dokola trepú, že Smer volia iba starší ľudia a mladí sú vraj s nimi. A bum, podľa aktuálneho prieskumu mladí ľudia odmietajú posielať zbrane na Ukrajinu. To musí bolieť, slniečkari. 
  4. Predvolebné prieskumy sú ale čoraz zábavnejšie. Podľa liberálnej agentúry AKO je rozdiel medzi Smerom a PS-kom iba čosi viac ako 1%, podľa dnešného prieskumu na TA3 je rozdiel takmer 7%. Kto tým tragédom ešte verí? 
  5. Jediné, čo potvrdzujú všetky prieskumy, je to, že Matovič sa nedostane do parlamentu. A preto rastie jeho zúfalstvo. Koho jeho ľudia zbijú nabudúce? Prosím, noste kaser či paralyzér, keby ste večer stretli na ulici Matoviča. 
  6. Mafiánske oľaňácke autá vymetajú sídliská a vykupujú kožky/perie. A keď nedonesieš kožky, tak ti ich vypatlaný kickboxer jednu natiahne. Nech žije OĽaNO. 
  7. Ešte lepší nápad mal Čekovský z Demokratov. Ten kedysi vymyslel Matovičovi výlet pred Počiatkovu vilu. Teraz si myslel, že prerazí výletom na Sicíliu. 
  8. Pako sa postavil pred dedinku Corleone a kvôli slávnemu filmu ich prirovnával k mafiánom. Vyrobil medzinárodný škandál a miestni ho tam skoro zlynčovali. No nie je to tupec? 
  1. Moc si nepomohol ani Peťo Pellegrini. Na Markíze naznačil, že po voľbách pôjde s tým, kto mu dá miesto premiéra. Čiže pokojne aj s PS-kom. Dosť bizarný biznis-model, Peter, nemyslíš?
  2. Robert Fico mu odkázal jasne: my s hlasmi voličov nekupčíme. Ak Smer vyhrá voľby, premiérom bude Robert Fico. Alebo dôjde k zrade. Ale my našich voličov nikdy nezradíme. 
  3. Najväčšia bomba na záver: generálny prokurátor dnes usvedčil prezidentku Čaputovú, že zneužila svoj úrad na to, aby lobovala za to, aby bol pán Kovařík zbavený obvinenia. Chcela zahladiť zločin!
  4. Ak ešte na Slovensku funguje právny štát, osobu Čaputovú by mali za jej trestný čin čakať po návrate z New Yorku kukláči z Naky a odviezť ju rovno do cely predbežného zadržania. Nájde niekto odvahu?

Krásny večer, priatelia a prosím, nezapínajte telku – pravda je na Telegrame


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *