27. júla 2024

Video-Robert Fico dnes v Sobotných dialógoch tak elegantne upratal moderátorku Jančkárovú

Video-Robert Fico dnes v Sobotných dialógoch tak elegantne upratal moderátorku Jančkárovú

Video-Robert Fico dnes v Sobotných dialógoch tak elegantne upratal moderátorku Jančkárovú

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


V SOBOTNÝCH DIALÓGOCH ROBERT FICO VYŠKOLIL RUSOFÓBOV, BRAVÓ

Robert Fico dnes v Sobotných dialógoch tak elegantne upratal moderátorku Jančkárovú, že sa ešte teraz smejem

  1. Jančkárová, podobne ako to popletené zahraničné čudo na tlačovke, šírila lži o tom, že ak chce niekto mier, tak je to ruská propaganda.
  2. Robert Fico jej veľmi správne vysvetlil, či si nepamätá na vojnu v Iraku, ktorý protiprávne napadli USA – prečo sme vtedy nepomáhali Iraku dodávkami zbraní? Prečo sme vtedy nekopali do USA? Šach – mat.
  3. Situácia vo svete sa mení. Zelenskyj je už persona non grata aj v americkom kongrese a šéf kongresu mu jasne odkázal, že Spojené štáty nebudú liať peniaze na Ukrajinu, keď nevidia výsledky.
  4. Ukrajinská protiofenzíva je fiasko, Zelenskyj prichádza aj o najvernejších spojencov ako je Poľsko a keď na Slovensku vyhráme voľby, príde aj o Slovensko.
  5. V strednej Európe ostane už iba izolované Česko, ktoré chce naďalej posielať zbrane Zelenského režimu – ale čo čakať, keď majú na čele štátu agresívneho vojaka, ktorý kedysi slúžil ZSSR a dnes rovnako poslušne slúži USA.

Celá relácia

  1. Najvtipnejšie je, že Zelenskyj vo svojom prejave v New Yorku označil každého, kto prijal zákaz dovozu ukrajinského obilia, za niekoho, kto pomáha Moskve.
  2. Poliaci sa na smrť urazili, ale vtipnejšie je niečo iné. On vlastne odkázal aj Čaputovej, že je ruský agent, keďže aj jej vláda zakázala dovoz obilia z Ukrajiny.
  3. Čiže už vieme, že ruským agentom je aj Čaputová, to je úplná pecka Vitaj medzi nami, Žužu, povedz, koľko rubľov ti posiela Vladimír Putin za to, že mu pomáhaš s obilím?
  4. A ruský agent je zjavne aj šéf amerického kongresu, keď odmieta, aby USA financovalo vojnu ďalších 20 rokov. To ako by som Roberta Fica počul.
  5. Veď presne toto hovoríme aj my. Nepredlžujme zabíjanie a poďme hľadať cesty k mierovým rokovaniam. Za toto sme vraj ruskí agenti.
  6. No ale logika nepustí – ak my, tak aj americký Kongres. To je fakt nemilé. Už aj USA sú na výplatnej páske Putina, toto by som fakt nečakal – vitajte v klube, my dear friends
  7. Je krásne vidieť, že sa potvrdzuje všetko, čo sme hovorili – zbrojenie nikam nevedie, s Ruskom sa treba rozprávať a vojenské riešenie konfliktu na Ukrajine neexistuje.
  8. Označovať toto za ruskú propagandu je doslova hlúpe. A už sa k tomu znižujú len tie najväčšie teľce.
  9. Robert Fico dnes v Slovenskom rozhlase ukázal, ako sa má správať budúci premiér – vie, ako sa riadi štát, ponúka jasné riešenia a je rozhodný v kľúčových otázkach.
  10. Majerský mu len vo všetkom pritákal, aby na konci úplne nezmyselne vyhlásil, že Smer vylučuje zo spolupráce – najskôr sa dostaň vôbec do parlamentu, kámo, až potom vylučuj

Ale je dobre vedieť, že KDH považuje PS za extrémistickú stranu – toto dnes Majerský vyhlásil. Aspoň v niečom sa zhodneme

Fico reaguje na Majerského výrok

Krásnu sobotu, priatelia, nech žije MIER Ľuboš Blaha



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *