11. mája 2024

Sobotné voľby nebudú férové. Nemá význam to analyzovať- všetci vieme prečo…..

0
Sobotné voľby nebudú férové. Nemá význam to analyzovať- všetci vieme prečo.....

Sobotné voľby nebudú férové. Nemá význam to analyzovať- všetci vieme prečo.....


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Takže, čo ešte lepšie sa nám mohlo prihodiť, ako že z Prahy a Brna sa nám vo vlakoch veselo vezú a tešia sa na voľby najmä mladí ľudia. Dôchodcovia to asi nebudú, veď nechodia k susedom študovať.

Kto tie vlaky organizoval, robil nábor, kto to zaplatil, nevedno. Aspoň ja som to nepostrehol. Tak alebo onak, naozaj to vyzerá ako pokus ovplyvniť voľby. Fico povedal, že keby tak pristavil po dvadsať autobusov k rómskym osadám, to by bolo huriavku. Nemyslím v tých autobusoch, ale v médiách, ktoré by boli v extáze.

Ibaže, nejde iba o rómske osady. Možno o takmer celé východné Slovensko, juh stredného Slovenska, kde nemajú vlaky. Prečo tí dobráci, ktorým prišlo na um, ako do domoviny pozvážať istú kategóriu voličov, najmä tých, ktorí nemajú životné skúsenosti na úrovni svojich rodičov a starých rodičov, tak isto nepristavili tie autobusy do odľahlejších dedín a tam, kde o vlakoch ani nechyrujú ?

Riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky v Markíze Krejča včera oznámil, že jeho televízia /so sídlom na Bermudách a s jasne prozápadnou orientáciou/ urobila všetko“ , aby voľby dobre dopadli“.

Naozaj ? Čo to je „dobre? “ Pre koho dobre ? A všetko ? Prečo nie aj odpovede na otázky týkajúce sa totálnej deštrukcie základov spoločnosti, ktorá žije na cyrilometodských tradíciách a odmieta pokusy robiť z mužov mačky a zo žien papagájov alebo opačne ? Prečo nie o prezervatívoch zadarmo aj pre deti, potraty pre maloleté dievčatá na počkanie a bez vedomia rodičov, prečo nie o školách, kde sa Anička ránom zobudí a do školy príde s tým, že chce byť Jankom a opačne ? Prečo nie o ďalších a ďalších zvrátenostiach ?

Tak chcú to progresívci alebo nie ? Možno si to budú navzájom mladíci a devy v kupé vysvetľovať. Keď sa podobne organizovali kedysi vlaky na Trať mládeže, spievali sa budovateľské piesne. Dnes je to o inom.

Sobotné voľby nebudú férové. Nemá význam to podrobnejšie analyzovať. Určite to vie aj Fico, keď sa nenamáhal pocvičiť Šimečku odhalením jeho slabín, aby pohorel ako fakľa.

Alebo ho len ľutoval ?

Autor textu: vltava222/blog Pravda


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *