11. mája 2024

Michal Zoldy: KDE SME UROBILI CHYBU….?

0

Michal Zoldy


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Sedím doma, jem pečenú kačku s lokšou a kapustou a dumám…. Keďže som dnes ráno volil s úderom siedmej hodiny je celkom možné, že som bol úplne prvým voličom na Slovensku. Statok nemám, ovce som podojiť nemusel lebo žiadne nemám, husi a sliepky som vypustiť tiež nemusel, králiky detto lebo ani to nemám, takže odvolením sa moje dnešné povinnosti skončili. A teraz iba sedieť a čakať.

Porobili sme po roku 1993 kvantum chýb a tou úplne najvážnejšou bolo, že sme si nechali kafrať do našich vnútorných vecí a že sa tu našli ľudia, ktorí sa na tom miešaní sa a zasahovaní do našich vnútorných záležitostí ochotne podieľali. Judášov bolo na Slovensku vždy dosť, darmo sa bijeme do pŕs, akí sme udatní a nebojácni. Nikdy to nerobí dobrotu ak niekto zvonku zasahuje do domácich vecí trebárs aj obyčajnej rodiny lebo rozložiť sa dá pri troche zákernosti a intrigánstva úplne všetko. Politické mimovládky a médiá, to je to, čo Orbán včas pochopil, že by mu to zničilo krajinu a tak sa proti tomu rázne postavil. My nie, my teraz žneme ovocie našej ľahostajnosti a čakáme, čo s nami bude.

A tak tu dnes sedíme ako zmoknuté kury a čakáme na úder dvadsiatej-druhej hodiny, či sa ešte bude dať Slovensko v poslednej chvíli zachrániť, alebo už je neskoro a novým štátnym znakom sa stane odťatá Hviezdoslavova hlava. Pozeral som odpoludnia Colomba a Poirota lebo mi je dlho. Telefón mlčí, SMSky nič, mejly nič, nik ma nevolá….. svet na mňa zabudol a ja tu sedím v zmrákaní a ak by som pil, tak si dám pár štamperlíkov ale ani to neurobím lebo jednak nepijem a jednak aj keby som pil, tu v tejto sparťanskej domácnosti alkohol nie je, leda tak bazový sirup.

Vraj sa tu v dedine volí a vraj tu má Fokus aj akýchsi anketárov. Nuž na mňa ráno o siedmej nenarazili. Škoda. Aspoň som sa po obede odšuchtal tu vedľa do obchodu kúpiť si vianočku a pár jogurtov a že „Ako pán Zoldy? Boli ste voliť? A čo myslíte, ako to dopadne?“ A viem ja…? Ja nie som ESET, ani Čaputová, ani Matovič, čo už ja asi tak môžem vedieť? Veď ja neraz už ani neviem aký je deň, či je utorok alebo štvrtok, alebo náhodou sobota…. Všetko jedno ak si na dôchodku. Ale teší ma, že aspoň niekoho ešte zaujíma môj názor. Lebo vedia, že som bol politický komentátor tak tí dobrí ľudia chcú počuť nejaké povzbudivé slová. Ja neviem, prečítal som si Belousovovú z Čadce a tíško tu sedím a modlím sa za národ. Aj by som sviečku zapálil ako za nebohým….. Čert aby to vzal, to je dnes už tretia depka 🙂


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *