24. októbra 2024

Iliev svojimi pľuvancami zas len dokazuje svoju intelektuálnu prízemnosť

Iliev svojimi pľuvancami zas len dokazuje svoju intelektuálnu prízemnosť

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Viem, že pomaly začína sezóna radiátorov, ale Iliev svojimi pľuvancami zas len dokazuje svoju intelektuálnu prízemnosť. Čo znamená to „lebo prezidentka“ a „zničený sen Huliaka“? Už je vymenovaná vláda? Už bola podaná sťažnosť na Ústavný súd a ten rozhodol? A vôbec: sme prezidentská alebo parlamentná republika, že tu z Čaputovej robia pomaly absolutistickú kráľovnú? Iliev predbieha udalosti a tvári sa ako rozumbrada z Modrej ustrice, aby si zase niekoľký týždeň po sebe podiskutoval s tými čo ho hladkajú, čiže budúcou opozíciou.

No ale tá opozícia už teraz vyzerá rovnako ako bývalá vláda. Ešte ani do parlamentu nesadli a už si Cigániková so Šipošom skáču do vlasov, aspoň v prípade Šípoša zrejme pravými. Oni sa hádajú aj keď oproti sebe nemajú politického oponenta, to nevymysleli ani v Burkine Faso.

Ale jedno ma zarazilo. To ešte niekto skočí tej Cigánikovej na ten predvolebný gýč vyvolávaním strachu z Ruska? Lebo výrokom o tom, že nominácia Huliaka dostane Rusov na naše hranice poukazuje nielen na jej veštecké neschopnosti, ale hlavne na to, že sa zabudla aktualizovať. Čo jej nikto nepovedal, že teraz sa nejde Rusko a Ukrajina, ale už Izrael? Povedzte jej prosím niekto, nech sa konečne prestaví. Výmena vlajočiek prebehla už pred hodnou chvíľou…

Marek Kurta



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.