23. októbra 2024

Michal Zoldy: KAŽDÝ TO PREŽÍVA PO SVOJOM

Michal Zoldy

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Včera malo dianie u nás mimoriadne rýchly spád a za jeden deň sa toho dalo stihnúť toľko, na čo doteraz nestačilo ani desať strastiplných mesiacov. Slovensko sa dnes prebúdza do úplne nového dňa a ja patrím k tým, ktorí dnešný deň v tejto podobne vítajú.

Už tradične nepríčetná TV Markíza, ktorá sa v Záhorskej Bystrici ešte stále neprebrala z volebného šoku a melie si to isté toxické, čím otravuje ovzdušie v národe nonstop už celé dekády a stráca tak zhnusených divákov ako jesenné stromy lístie, „informovala“ vo svojich televíznych novinách, že novou ministerkou kultúry vo Ficovej vláde sa stala „moderátorka dezinformačnej scény“ Martina Šimkovičová. Markízočka, ak je tu niekto súčasťou a priam prominentným lídrom masívnej dezinformačnej scény tak si to ty aj s tvojou angažovanou Kajtárovou, Kovačičom, neprirodzene škriekajúcim redaktorom Serebrjakovom, Ghannamom a spol. Denník Nový Čas sa zadúša averziou k všetkému, čo len trochu súvisí s Ficom a víťazoslávne „informuje“, že načapal Martinu Šimkovičovú ako si pri otvorených dverách auta upravuje pred cestou na vymenovanie novej vlády tvár, čo dámy robia úplne bežne. No hrozné dačo, ak žena ako je Martina niečo také tiež urobí….! Asi si mala namiesto toho na tvár vycapiť nejakú umelú chrastu alebo sa dať ostrihať dohola ako kamoška Moniky Tódovej, aby bola OK

Hrôza chytá aj šéfredaktorku SME, že Fico vo svojom vystúpení v prezidentskom paláci naznačuje, že chce Slovensko pre Slovákov, čo je v očiach šéfredaktorky červeného plátku niečo nehorázne. Ďalší sa zase desia, že Fico, ktorý dnes letí do Bruselu na samit, vraj chystá pomstu…. Denník N sa pozastavuje nad tým, že Ficova vláda začala ihneď po vymenovaní deprimovanou prezidentkou okamžite úradovať a už aj stihla kadekoho povymieňať a povyhadzovať na miestach štátnych tajomníkov a vedúcich služobných úradov. Asi mala Ficova vláda odletieť na pláže niekam na Bahamy a nechať zatiaľ médiá nech tu vládnu miesto nej. No a kráľ hysterikov Matovič, ktorému sa nepodarilo napriek enormnému úsiliu Lipšica, Mikulca a Hamrana zatvoriť Kaliňáka, Fica a Pellegriniho do žalára, sa zmieta v ďalšom, ešte horšom záchvate zúrivosti a vyhráža sa Pellegrinimu, že sa s ním osobne poráta. Matovič sa až trasie od zlosti, že sa mu ten Pellegrini stal predsedom NR SR keď za jeho ustanovenie do druhej najvyššej funkcie v štáte hlasovalo rekordných 131 poslancov. Stuhli tam aj s Šipošom a Remišovou od strachu čo sa teraz bude diať, lebo pár ľuďom stiahlo zadočky a lepí im, ako sa zvykol Matovič vyhrážať, ale teraz zakúsi niečo také sám na sebe. Pokojne by som zakrátko nechal parlament odhlasovať vydanie zopár indivíduí do väzby, ak sa spamätané OČTK rozhodnú tak učiniť a začnú ísť po skutočných gauneroch.

Ešte k tej Martine Šimkovičovej…… internetom lietajú krásne farebné fotografie usmiatej a spokojnej „dezinfo“ Martiny s poverovacím dekrétom v ruke pri vedľa nej stojacej zamračenej prezidentke, ktorá sa tvári mimoriadne skrúšene. Akoby jej uletelo všetko včelstvo. Aj Šutaj Eštók sa usmieval pri ceremónii a ja mu chlapovi energickému želám veľa energie na upratanie Augiášovho chlieva v jeho rezorte. Taraba odchádza za šéfa na ministerstvo životného prostredia ako špičkovo vzdelaný človek, ovládajúci tri svetov jazyky a určite mu tam pomôže poupratovať Rudo Huliak, ktorý zatiaľ zostane predsedníčiť parlamentnému výboru, kým ho budú po prezidentských voľbách môcť presunúť tam, kam právom patrí.

Čeršničkami na tortách boli dva výborné prejavy – jeden Pallegriniho v parlamente po zvolení a druhý Ficov ako nového premiéra v prezidentskom paláci. Prejav síce kratší ako bol ten Pelleho ale o nič menej presvedčivý lebo dal prezidentke najavo, čo si myslí o celom tom príšernom chaose, ktorý tu tri a pol roka panoval.

No a ja…. ja som si včera upiekol predražené gaštany po 99 centov za desať deka (kúpil som ich rovné kilo, nech to šľak trafí lebo ich mám rád) a pozeral som to všetko aj s komentármi nonstop. Samozrejme tam boli komentáre osôb ako je Mesežnikov a akási pani Világi.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.