18. októbra 2024

Nosferatu Truban a 5 gramov bieleho. Typ Trubanom (PS) preferovanej politiky je zjavne hlavne propagovanie drog pred mládežou a pohŕdanie pracujúcimi ľuďmi

Nosferatu Truban a 5 gramov bieleho.

Zdielajte....

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Autor Textu: pavolsokol

Truban (PS) svojho času známym napísal toto: „Nebudem sa dlho rozpisovať, dnes ma čaká ešte predať 5 gramov bieleho, takže rýchlo.“ 

Ďalej im Truban (niektorými zvaný aj NOSFERATU TRUBAN) napísal: „Biele je už rozpredané, už ma stále neotravujte, že aj vy chcete.“

Cestu k úspechu prirovnával NOSFERATU Truban k „princípu drog“. „Na cestu k úspechu mám teóriu, ktorú mám vďaka svojej študentskej mladosti. Vždy to ľuďom vysvetľujem na princípe drog,“ začína Truban svoju argumentáciu, pričom spomínanú teóriu mal rozdelenú do viacerých bodov. 

„To, ako fungujú drogy, chľast a podobná študentská zábava, to isté viete aplikovať na úspech na prácu,“ rozhovoril sa ďalej Truban na prednáške pred študentmi.

 „Základný bod pre mňa je dať si prvú malú dávku. Ja preto napríklad ani doteraz nefajčím. Strašne sa namotávam na všelijaké látky a toto je jediná, na ktorú nie. Keď to bolo prvýkrát, tak som ich vyfajčil sedem a bolo mi nevoľno. Problém je, že toto robí strašne veľa ľudí s tým, čo chcú dosiahnuť v práci,“ rečnil Truban.

„To je to isté ako s tým chľastom alebo drogou, treba úplne jemnučko tu drogu vyskúšať, či ma tá droga bude vôbec baviť,“ porovnal Truban (niektorými zvaný aj NOSFERATU TRUBAN) pred študentmi zvykanie si na nové pracovné návyky s užívaním drog.

Truban vyhlásil, aj to, že užíval marihuanu a LSD.

Truban sa hanlivo vyjadroval o pracujúcich ľuďoch: „Roboši to sú úplne špeciálna sekta ľudí. Dáš robošovi robiť kachličky a on ťa oj*be,“ vyhlásil Truban.

Truban (alebo NOSFERATU TRUBANv minulosti vyhlasoval, že chudobní ľudia by nemali mať právo voliť.

“Demokracia je na pi*u. Ja politiku neznášam a považujem ju za jednu z najhorších vecí, aká chodí po tejto planéte… Hlavný problém je to, že voliť môžu všetci…”, povedal Truban.

Truban sa hanlivo vyjadroval o manuálne pracujúcich ľuďoch: “Roboši, teda robotníci, to je úplne špeciálna sekta ľudí. Akože ja ich mám “strašne rád”, lebo keď sa dohodneme, že idú k tebe niečo robiť o ôsmej, tak príde o  jedenástej a díva sa na teba, že čo, čo kde si.”

Následne Truban uviedol konkrétny príklad : “Jak s tými robošmi. Dáš mu robiť kachličky a on ťa oj*be. Prvú vec, kde ťa vidí, hej že tri si zoberie so sebou.”

Tak tu, podľa týchto Trubanových vyjadrení, môžme presne vidieť aký typ politiky chce presadzovať tento Truban (zvaný aj NOSFERATU TRUBAN), typ Trubanom preferovanej politiky je zjavne hlavne propagovanie drog pred mládežou a pohŕdanie pracujúcimi ľuďmi.

A na záver tohto článku si ešte niečo napíšme o slove NOSFERATU.

Nosferatu: Symfónia hrôzy je nemý hororový film z roku 1922.

Slovo NOSFERATU je synonymom slova UPÍR.

Pomenovaním NOSFERATU sa zvykne označovať aj postava upíra z filmu Nosferatu: Symfónia hrôzy.

Zdroj: Zábery z filmu Nosferatu: Symfónia hrôzy
Zdroj: Trubanov Facebook


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.