23. mája 2024

Generál Ševčík: Parlament, budova, kde hrá prim nenávisť, zloba, šialenstvo, opovrhovanie, hrubosť, netaktnosť. Tu nejde o občana……

0
Generál Ševčík-Voľby máme za sebou.

Generál Ševčík: Parlament, budova, kde hrá prim nenávisť, zloba, šialenstvo, opovrhovanie, hrubosť, netaktnosť. Tu nejde o občana......


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Keď som vstúpil do parlamentu, tak som si myslel, že vstúpim do chrámu. Plného úcty a rešpektu. Myslel som si, že vstúpim do ustanovizne plnej pracovného elánu a dialógu. Veď je to budova, kde dobre platené osadenstvo má konať v prospech voliča a obyvateľa a ja že budem konať nielen v prospech svojho voliča, ale aj toho, ktorý má asi nemusí a možno aj nenávidí. Myslel som si to aj napriek tomu čo som videl v médiách za posledné roky. Lenže vstúpil som do budovy, kde hrá prim nenávisť, zloba, šialenstvo, opovrhovanie, hrubosť, netaktnosť atď. Tu nejde o občana , tu ide o vlastné ego a boj proti politickému oponentovi, hádzanie špiny, urážok a rôznych invektív na nepriateľa, len aby som vo svetle kamier vyzeral dobre, pekne, zaujímavo a chrumkavo.


Sledovať niektoré kreatúry priamo v pléne je zážitok. Hlavne keď za kecpultom stojí nepriateľ. To by si na svoje prišli aj psychológovia a psychiatri. Poznámka pre odborníkov : je tu matrošu nielen na docentúru, ale aj na profesúru. Je normálne, že keď niekto povie svoj názor a aj keď ho povie jemne a kultivovane, tak z jedného kúta vyletí nadávka a urážka.


Vyššie som dal dve videa. Ukážka morálnej úrovne a vyspelosti voleného zástupcu občanov, voličov. Pri svojom zjavnom neúspechu, zlyhaní /aj napriek volebnej korupcii v osadách/ a prehre nesklopí uši a voličov víťazných strán neváha urážať a ponižovať.


Nám nezostáva nič iné a len robiť a makať. Nevšímať si tieto zúfalé úlety zjavne chorého človeka, ignorovať ho a dať mu najavo, že je len odpad.
Je mi ľúto aj jeho rómskych poslancov. Pollak ml. a spol. má už olajno DNA, tí sú stratení, opantaní mocou, ale Tí noví Rómovia , Tí majú ešte nádej. Ak budú pokračovať v konfrontačnej psychopatovičovo pročkovsko šipošovo remišovo galskovskej rétorike, tak sú stratení a aj zbytoční. Hlavne pre svoju komunitu. Lebo v izolacii sa politika ťažko robí.


Títo parlamentní šašovia vyskakujú aj napriek tomu, že, likvidovali právny štát, doviedli krajinu na pokraj ekonomického krachu, zneužili políciu na svoju súkromnú vojnu proti politickej opozícii, nielenže zabili cca 20.000 ľudí počas vymyslenej pandémie, ale sú tu aj podozrivé politické úmrtia. A nech sa neoháňaju Jánom a Martinou, tú sú tiež len pochybnosti. Napriek mnohým ďalším okolnostiam chcú ešte mútiť vodu a krvavým prštekom ukazovať a kričať, že chyťte zlodeja.
Bude to náročné obdobie. Dúfam, že sa to zvrtne a bude im chodiť domov doporučená pošta. Má za čo.

Generál Ševčík – TG


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *