11. mája 2024

TERAZ TAKTO: Dag Daniš “Želám si, aby si ľudia zachovali zdravý rozum” hovorí politický komentátor

0

TERAZ TAKTO: Dag Daniš “Želám si, aby si ľudia zachovali zdravý rozum” hovorí politický komentátor


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


„Mentálna kondícia spoločnosti nie je to, čo bývala. Ľudia sú agresívni, nadávajú si do konšpirátorov a zradcov. Ak sa to nepodarí zastaviť, čakajú nás vážnejšie konflikty,“ varuje známy politický komentátor.

Končiaci sa rok 2023 bol rokom troch vlád aj rokom zlomových volieb. Tie priniesli pomerne krehkú koaličnú väčšinu, ktorá bude musieť v budúcom roku zvládnuť prezidentskú kampaň aj volebnú kampaň do europarlamentu. Koniec roka sa niesol v znamení opozičných protestov, o ktorých si Dag Daniš myslí, že tak skoro sa neskončia: “Protesty sú vyústením dlhodobej nálady a myslím si, že poznačia aj rok 2024 a budú pokračovať sektorovo, časom sa môžu búriť učitelia, lekári, umelci, mimovládky, bude pokračovať konflikt s médiami. Verejné protesty poznamenajú celý budúci rok.”

Za zlomový moment pre koalíciu považuje komentátor aj prípadné Pellegriniho víťazstvo v prezidentských voľbách. “Hlas je trochu rozpoltená strana, ktorá rátala aj s progresívcami, aj so Smerom. Čo sú opačné póly. Pokiaľ Pellegrini nebude lídrom, je možné, že v strane vzniknú odstredivé trendy,” upozorňuje na situáciu, ktorá môže nastať, ak by sa Petrovi Pellegrinimu podarilo získať prezidentské kreslo.

Ako bude vyzerať dianie na politickej scéne, čo čaká jej jednotlivých aktérov, do čoho nesmie Brusel strkať nos, prečo považuje agendu Progresívneho Slovenska za extrémnu aj o upadajúcej mentálnej kondícii národa, ktorú poznačilo aj pandemické šialenstvo hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou politický komentátor Dag Daniš.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *