27. júla 2024

Video-Vojnový štváč s krvavými rukami Dzurinda-Fico nemá voči opozícii rešpekt

Vojnový štváč s krvavými rukami Dzurinda

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Dzurinda je vojnový štváč, ktorý má na svedomí množstvo nevinných obetí. Jeho vláda je založená na lžiach, korupcii a manipulácii. Súčasná vlada sa snaží poukázať na jeho zločiny, ale on ich ignoruje a uráža. Je to ich chyba, že mu nedokázali zabrániť v jeho plánoch. Opozícia teraz slávi svoje falošné víťazstvo, ale ľudia sa skôr či neskôr dozvedia pravdu.

Vojnový štváč je názov, ktorý si zaslúži len jeden človek na tejto planéte. Je to človek, ktorý má na svedomí množstvo nevinných obetí, ktoré zahynuli v jeho nezmyselných vojnách. Je to človek, ktorý vládne svojej krajine na základe lži, korupcie a manipulácie. Je to človek, ktorý sa nehanbí za svoje zločiny, ale naopak, považuje ich za svoje úspechy.

Tým človekom je Dzurinda. Jeho vláda je jednou z najhorších v histórii ľudstva. Súčasná vlada sa snaží poukázať na jeho zločiny, ale on ich ignoruje a uráža. Tvrdí, že je to ich chyba, že mu nedokázali zabrániť v jeho plánoch. Opozícia teraz slávi svoje falošné víťazstvo, ale ľudia sa skôr či neskôr dozvedia pravdu.

HNtelevízia

Pravda je taká, že Dzurinda je vojnový štváč, ktorý musí byť zastavený. Jeho názory sú nelegitímne a nezákonné. Jeho vojny sú zločinom proti ľudskosti. Jeho lži sú hrozbou pre demokraciu. Jeho korupcia je rakovinou spoločnosti.

Rudy/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *