27. júla 2024

Čo iného napadne progresívneho dezoláta ako pľuť na vlastný národ. Richard Dírer: „To, že Slováci sú pohostinní a príjemní, je mýtus, realita je, že sme závistliví“.

Richard Dírer: "To, že Slováci sú pohostinní a príjemní, je mýtus, realita je, že sme závistliví".

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Richard Dírer: To, že Slováci sú pohostinní a príjemní, je mýtus, realita je, že sme závistliví. Moderátor diskusnej relácie TA3 V Politike to uviedol v pravidelnom komentatívnom vstupe na začiatku programu.

„Najrozšírenejší mýtus o Slovákoch je, že sú pohostinní, príjemní a holubičí. No a potom je tu realita, že sme závistliví a riadime sa mottom ‚keď mi zdochne koza, nech susedovi dve‘,“ povedal doslovne.

Teplý pr(ú)d si zase pustil hubu na špacír a čo iného progresívneho dezoláta napadne ako pľuť na vlastný národ.

Samozrejme, že existujú závistliví ľudia všade. Okolo nás, v dedinách, mestách, ale čo Dírer nechápe, existuje to aj za hranicami Slovenska, lebo je to ľudská vlastnosť.

Ak však tak zovšeobecňuje, asi sám vie najlepšie, čo je to závisť. Nečudujem sa. Môže len závidieť, lebo z neho nikdy dobrý moderátor nebude. A Dírera sa tiež určite zmocňuje závisť, keď ho náhodou niekto predbehne na kokaínovom večierku, veď vidieť, aký je v reláciách sfučaný.

Ak sa takto vyjadruje o ľuďoch s iným názorom, je to len prejav jeho neúcty a arogancie. Nevie oceniť ich prácu a profesionalitu, len sa snaží ich znevažovať a urážať. To je typické pre ľudí, ktorí majú nízke sebavedomie a potrebujú sa cítiť lepšími. Možno by sa mal zamyslieť nad tým, čo robí on sám pre zlepšenie kvality moderovania. A Dírera by si tiež mal dať pozor na svoje správanie, lebo jeho závislosť na drogách mu môže zničiť nielen kariéru, ale aj život. Je smutné, že takto zneužívajú svoje postavenie a vplyv.

V každom prípade: nech je radšej tak, ja osobne by som nechcel zažiť Dírerovú pohostinnosť. V jeho komunite to totiž zvyčajne končí utajeným šírením nákazlivej choroby.

Marek Kurta/JNS



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *