27. júla 2024

Video-Michelko novinárom: Opozícia nemá mentálne vybavenie na odvolanie Šimkovičovej !!

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Roman Michelko za SNS sa poriadne obul do opozície! novinárom povedal : Opozícia nemá mentálne vybavenie na odvolanie Šimkovičovej !! Spúšťa sa vyšetrovanie Mikasa bude sa zodpovedať za pochybenia ktoré napáchal !!

Roman Michelko, predseda poslaneckého klubu SNS, sa v pondelok nekompromisne postavil proti opozičným snahám o odvolanie ministerky spravodlivosti Márie Šimkovičovej. Na tlačovej konferencii povedal, že opozícia nemá žiadne dôkazy ani argumenty na to, aby podkopala dôveru voči Šimkovičovej, ktorá podľa neho robí vynikajúcu prácu. „Opozícia nemá mentálne vybavenie na odvolanie Šimkovičovej. Je to len politická hra, ktorá sa im vypomstí,“ povedal Michelko.

Michelko tiež oznámil, že SNS podporí vyšetrovanie bývalého generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára, ktorý je podozrivý z pochybení pri riešení kauzy Gorila. Podľa Michelka je Čižnár zodpovedný za to, že kauza zostala roky nevyriešená a že sa nevzali do úvahy dôkazy, ktoré poskytol bývalý šéf SIS Karol Mitrík. „Čižnár musí byť postavený pred súd a musí sa zodpovedať za svoje konanie. Je to hanba pre slovenskú justíciu, že takýto človek bol na čele prokuratúry,“ povedal Michelko.

Politická scéna

Michelko sa tiež dotkol kritiky opozície voči prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorú obviňuje z toho, že sa mieša do vnútropolitickej situácie a že je v konflikte záujmov. Michelko povedal, že prezidentka by sa mala venovať svojej ústavnej úlohe a nie sa stavať na stranu opozície. „Prezidentka by mala byť nadstranická a rešpektovať vôľu ľudu, ktorý si zvolil vládu Smeru a SNS. Nie je jej úlohou komentovať politické rozhodnutia ani sa zapájať do kampane proti vláde,“ povedal Michelko.

JNS


Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *