20. mája 2024

Video: R. Huliak v ostrom rozhovore: Som lynčovaný za pravdu.

0

R. Huliak v ostrom rozhovore: Som lynčovaný za pravdu.


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Rudolf Huliak je jeden z najkontroverznejších poslancov slovenského parlamentu. Do Národnej rady SR sa prebojoval na kandidátke SNS, aj keď priamo nie je jej členom.

Huliak je kritizovaný za viacero konšpirácií či vulgárnych príspevkov na sociálnych sieťach, ale aj za postoj k vojne, ktorú vedie Rusko na Ukrajine. Startitupu poskytol hodinový rozhovor, kde riešime aj tieto otázky.

Huliakovi pritom len čerstvo zablokovali profil na Facebooku, kde mal viac ako 60-tisíc fanúšikov. Ako mu to odôvodnili? „Prichádzali postupne signály, že nie som v rámci komunity prístupný. Neviem, kto si uzurpoval právo rozhodovať, či nejaký status alebo príspevok je v rámci komunity.“

„Prvá blokácia a obmedzenie prišli za to, že som zdieľal, že Etna vyprodukuje viac CO2 ako všetká činnosť ľudí v priebehu roka,“ tvrdí Huliak.


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *