20. mája 2024

Kajetán Kičura: Neexistuje jediný dôkaz, že som spáchal trestný čin

0

Kajetán Kičura: Neexistuje jediný dôkaz, že som spáchal trestný čin


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Ďakujem za odvahu a dôveru bývalému predsedovi štátnych hmotných rezerv Kajetánovi Kičurovi, že prijal pozvanie a porozprával mi o genéze svojej kauzy, štyroch nezmyselných obvineniach, mediálnom lynči jeho osobu a jeho rodinu, o zranení, ktoré utrpel pri zatknutí jeho otec, následkom ktorého neskôr v nemocnici zomrel, ako ho sudca nepustil na pohreb otca, ako to bolo so zlatými tehlami, bytmi, počítačom, médiami, listinnými dôkazmi. Kajetán Kičura strávil v kolúznej väzbe dlhých 18 mesiacov, a za štyri roky od prvého obvinenia doteraz nestál ani raz pred súdom!

Je to neuveriteľné, ale Kajetán Kičura je stále obvinený bez súdneho procesu! Už 18 mesiacov čaká na to, aby sa mohol brániť pred sudcom, ale nikto sa nezaujíma o jeho prípad. To je štyri roky odvtedy, čo ho obvinili z podvodu a korupcie. Ako dlho ešte bude musieť trpieť tento nespravodlivý systém? Tento príbeh ukazuje čoho boli schopné Matovičove ľudské hyeny.

Rozhovory s Mimi Šramovou/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *