20. mája 2024

Čurilla, Lipšic a Kliment príbeh, na konci ktorého je ďalší mŕtvy

0

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Čurilla, Lipšic a Kliment príbeh, na konci ktorého je ďalší mŕtvy

“Od začiatku to boli evidentné pochybenia, nesedeli veci, nesedeli časy, celé prvotné úkony boli nezákonné. Mám to zdokumentované čierne na bielom,” hovorí advokát Ján Kanaba o prípade, ktorý vyšetroval Ján Čurilla.

V júli 1999 v kukuričnom poli neďaleko Trenčína zavraždili mladú ženu Evu Mikušaťovú. Bola v štvrtom mesiaci tehotenstva a mala týždeň pred svadbou. Po jedenástich rokoch prípad, ktorý sa nepodarilo objasniť, začal vyšetrovať vyšetrovateľ Úradu boja proti organizovanej kriminalite z Bratislavy, neskorší vyšetrovateľ NAKA Ján Čurilla. V auguste 2010 zadržali Petra Ježovicu, ktorého z vraždy obvinili a obžalovali. Po siedmich rokoch Okresný aj Krajský súd v Trenčíne vyniesli trikrát verdikt o nevine. Jediným dôkazom proti Ježovicovi mala byť jedna spermia nájdená po jedenástich rokoch od vraždy na šatách zavraždenej Evy, ktoré sa pôvodne na mieste činu ani nenachádzali.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *