21. mája 2024

Lipšic podsúval médiám, že bol sledovaný autom, bola to lož!

0

Lipšicove klamstvá. O novinárke a o prípade nevinného muža


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Pamätáte si na to haló, keď Lipšic podsúval médiám, že bol sledovaný autom a Šeliga doplnil, že je šialené, ak šlo o SIS? Médiá celý víkend chrlili jeden článok za druhým o tom, aké je to škaredé a akí sú ten Aláč a tajná služba zlí.

Potom sa ukázalo, že je to lož. Alebo že by to bolo dokonca šírenie poplašnej správy?

No ale jedno NEZÁKONNÉ sledovanie tajnou službou sa podľa viacerých nezávislých svedkov predsa len odohralo a polícia sa o ňom OPAKOVANE dozvedela ešte za Hamrana.

Žiadna tlačovka Hamrana o tomto nezákonnom sledovaní SIS-kou sa nekonala. Všetci sú o tom ticho.

Tak si o tom teda povieme viac, čo poviete?

V roku 2016 zamestnanec SIS, dnes véééľmi známy kajúcnik menom Boris B., nariadil sledovanie istého občana bez súhlasu riaditeľa SIS a bez súhlasu súdu.

Jeden by mohol povedať, že to teda nariadil nezákonne.

O tom podozrení na nezákonné sledovanie vie NAKA aj špeciálna prokuratúra.

Spis, kde sa nachádza výpoveď o tom podozrivom sledovaní totiž dozoroval pán prokurátor Kysel.

A čo sa stalo ďalej? To je záhada.

Pán Ďurka, ešte než odišiel na inšpekciu, napísal istému vyšetrovateľovi prípis, že to preveruje NAKA.

Neviem, ako to „preveruje“ NAKA, pán Ďurka, keď pravdou je, že ste nevypočuli ani jedného jediného svedka, ktorý sa podieľal na tom sledovaní. Je to už takmer rok.

Poškodeného ste na NAKA samozrejme tiež nevypočuli. Pri tom poškodený občan by o tom sledovaní a jeho zákonnosti mohol niečo vedieť.

Ten nezákonne sledovaný občan sa totiž volá: Vladimír Pčolinský.

Boris B. v máji 2021 uzavrel dohodu o vine a treste. Čo pri uzatváraní dohody o vine a treste kajúcnikovi Borisovi B. hrozilo?

DOŽIVOTIE.

Je preto zarážajúce, prečo sú OČTK tak ticho a zdá sa, že nekonajú, keď sa objavilo vážne podozrenie na ďalšiu trestnú činnosť kajúcnika…

Neporušil náhodou ich obľúbený kajúcnik dohodu o vine a treste? Nie? Tak poďme ďalej.

Podľa RTVS je súčasťou dohody o vine a treste medzi špeciálnou prokuratúrou a pánom Borisom B. zákaz stretávania sa s pánom Makóom.

Lenže títo páni sa stretli. Dôkazy o tom sú v jednom mediálne veľmi známom spise.

Týmto pozdravujem čestných a odvážnych sudcov z Okresného súdu Bratislava 3, ktorí necúvli ani pred ozbrojenými policajtami.

Ten spis máte na NAKA. Domnievam sa, že ste si ten spis, chalani, pozreli dôkladne.

Čo ste s tou informáciou, že kajúcnik mal porušiť podmienky dohody o vine a treste, urobili, milé morálne kompasy? Zrejme nič, keďže kajúcnik veselo pobehuje po slobode… a keby len to.

Peter P. minulý rok o zakázanom stretávaní sa kajúcnikov Borisa B. a Makóa informoval na NAKA OSOBNE pána Ďurku. Nejak na to meno narážame stále dokola, keď ide o „vyšetrovanie“ Borisa B.

Bolo by zaujímavé preveriť, čo s touto informáciou urobil pán chránený oznamovateľ Ďurka, keďže sa ani po tomto oficiálnom informovaní polície navonok NAĎALEJ nič nedialo.

Od kedy patrí k benefitom porušovanie podmienok dohody o vine a treste schválenej súdom?

Ale vráťme sa k jari 2021, keď Pčolinský podal trestné oznámenie kvôli podozreniu na manipulovanie vyšetrovaní (podozrivý je aj nejaký pán Ďurka) a vzápätí Pčolinského zatkli, lebo mal údajne zobrať úplatok za utlmovanie sledovania Zora Kollára.

Pravdou bolo, že Zoro Kollár bol vďaka priamym príkazom Pčolinského sledovaný so zvyšujúcou sa intenzitou a to aj v čase, keď mal Pčolo zobrať úplatok práve za jeho utlmovanie. Aj tak Pčola zavreli a jeho meno povláčili po médiách.

V médiách Vám povedali aj to, že sudkyňa odhalila nepravdu v záznamoch SIS, kde sú dva rôzne dátumy pre začiatok sledovania Zora… a tak Vám podsúvali, že Aláčom vedená SIS klamala v prospech Pčolinského.

Lenže tie dva rôzne dátumy boli v poriadku.

Boli to totiž dva rôzne dátumy začiatku dvoch rôznych (!) typov sledovaní… a jediné, čo nebolo v poriadku, bolo takto primitívne o SIS klamať alebo si to lepšie nepozrieť, že áno.

Nebudem radšej polemizovať, kto v prospech koho teda naozaj klamal…

Ďalší podivuhodný moment bol, keď sa Pčolinský dozvedel, že súd skonštatoval existenciu konkrétnej obálky, ktorá v skutočnosti neexistovala.

Vlado sa nestačil nad tým konštatovaním súdu diviť, keďže súd si de facto len tak VYMYSLEL existenciu neexistujúceho dôkazu.

Dnes už vieme, že sa podobné vymýšľanie neexistujúcich dôkazov na tomto naozaj špecializovanom súde dialo aj v iných prípadoch vyšetrovaných morálnymi kompasmi, ale vtedy to bola ešte horúca novinka a nik jej nevenoval pozornosť.

Ako to vlastne bolo so začiatkom stíhania Pčolinského?

Pán Boris B. si nedal po podozrivom a zrejme nezákonnom sledovaní v roku 2016 s Pčolinským pokoj ani o pár rokov neskôr a keď mu hrozilo doživotie, začal „spolupracovať“ s OČTK tak, že rovno tvrdil, že dal Pčolinskému úplatok od Zora Kollára.

Jaj, pardón. Chyba v chronológii.

Najskôr (!) sa na polícii objavil úradný záznam. Ten úradný záznam bol asi zázračný, lebo rovno na ňom bolo číslo neexistujúceho (!) spisu.

Ten spis založili až neskôr a týkal sa údajného úplatku pre Pčolinského.

Takže stíhanie šéfa tajnej služby, ktorý dal neskôr trestné oznámenie na chlapcov z NAKA pre manipulovanie vyšetrovaní, začalo zjavne zmanipulovaným úradným záznamom.

Ešteže sa vyšetrovania nemanipulujú, že, pani prezidentka?

Toto zmanipulovanie úradného záznamu odhalila Generálna prokuratúra Slovenskej republiky pri skontrolovaní spisu, tak hádam o tom niečo vedia.

Okrem toho Pčolinskému z Generálnej prokuratúry napísali, že je nonsens, aby ho niekto stíhal len na základe tvrdení dvoch kajúcnikov, ktoré sa navyše rozchádzajú… a zvlášť, keď ostatné listinné dôkazy a výpovede dvoch ďalších svedkov protirečia ich tvrdeniam.

Tak teraz už viete prečo Pčolinský dostal 363: Kvôli zmanipulovanému začiatku stíhania a kvôli absencii dôkazov proti nemu a kvoli nehoráznym záverom vyšetrovateľa, ktorý úplne prehliadal dôkazy v jeho prospech. Ale to, že bol tento prípad od začiatku zmanipulovaný a je na to dôkaz, Vám Lipšic a Denník N neprezradili. Len nadávali na škaredého Žilinku. Pri tom Generálna prokuratúra SR v tomto prípade 363-kou len chránila zákonnosť a Žilinka túto 363-ku ani len nepodpisoval.

Ale tým táto kauza bohužiaľ neskončila.

Necelý mesiac po 363-ke bolo na Vladimíra Pčolinského podané trestné oznámenie kvôli údajnému úplatku od Zora Kollára.

To trestné oznámenie podal… Boris B. Asi mal pocit, že Pčolinskému pol roka na samotke nestačilo. Alebo si Boris potreboval zaslúžiť svoju nadštandardnú ochranu a odpustené doživotie?

O tom, ako boli PODĽA DVOCH SÚDOV porušované práva Pčolinského v druhom kole vyšetrovania, si napíšeme nabudúce.

Může jít o obrázek text, kde se píše Obsahom vyšetrovacieho spisu z 22. januára 2021 spisany vyšetrovatel'om PZ (dalej len úradny záznam z 22 januára je úradny záznam 2021"), pričom tento má totožné ČVS: PPZ-23/NKA-BA2-2021 ako celý vyšetrovaci spis, hoci z jeho obsahu je zrejmé, že bol (mal byt) spísany ešte pred samotnym začatim trestného stíhania podl'a န 199 ods Trestného porładku, a preto nie je zrejmé, ako môže mat' łotožné ČVS ako uznesenie o začati trestného stihania vo veci samej z toho istého dña, ked'že iba uznesenie začati trestného stihania vo veci samej

Foto: Screenshot z 363 pre Vladimíra Pčolinského.

Savenna Monteloup FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *