20. mája 2024

Včerajší protest skrachovaných hoaxérov na čele s Vašáriovou

0

Včerajší protest skrachovaných hoaxérov na čele s Vašáriovou


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Včerajší protest skrachovaních hoaxérov, ktorí sa vystriedali na tej tribúne a súťažili kto vyšplechne lepšiu sprostosť boli naozaj fantastickí

Riaditeľka sútaže tam samozrejme okrem iného spomenula okuliare….že aspoň tam ich môže slobodne používať Akokeby jej ich niekde zakázali. Ale najsamlepšia bola naša stará znama preafektovaná Magdička, ktorá hoaxovala ako nadŕžaná teenagerka, ktorú včera nechal frajer. Že vraj nemáme demokraciu. Ty hoaxérka. Ak by sme ju nemali, tak na tribúne nie si, a dnes ležíš v Cajle pár krokov od hoaxerky Zuzky

Že vraj Fico za 3 mesiace odstránil Ústavný Súd, za dva týždne si privlastní verejnoprávne médiá, a teraz chce zrušiť občiansku spoločnosť, lebo Magda to počula od Kačinského z Poľska, ktorému to povedal Orbán z Maďarska. (Dobre jej to hrabe)

Neviem síce čo tou občianskou spoločnosťou myslela, ale obecenstvo ktoré tie hoaxy rado počúva jej za to tlieskalo. Takže oni vedia….

Začala tam tliachať niečo o ženách, ako im muži ubližujú, akokeby sme my mohli za to, že podaktoré ženy to nemajú v hlave poriadku, tak ako to nemajú v poriadku podaktorí muži.

Ak chce rovnoprávnosť, nech si zvyká a nerobí zo seba obeť len preto že je žena. Sprostosť nemá rod.

Ináč len tak medzi rečú nech nepíšem ďalší status… V obecenstve v prvej rade som videl Riška Stankeho a keďže neviem kto u neho doma robí ženu a kto muža, tak mám takú dilemu, že ako doma vnímajú rovnoprávnosť žena versus muž keď v podstate neznášajú ženy….

Ale najväčší fór celého opozičného mítingu si zaslúžila umelkyňa Vášaryová. Ten pocit, keď antikomunistická mládež vytlieskava tetu Magdu, ktorá svojho času hrdo podpísala antichartu, bol jednoducho epický. Je to ako keby sa dejiny zvrtli a ponúkli nám moment plný ironie a nečakaných zvratov. Vášaryová, kedysi známa svojou podporou režimu, teraz stojí pred davom, ktorý ju oslavuje ako symbol odporu. Ako sa môžu tak rýchlo meniť časy a nálady ľudí? Tento moment je dôkazom, že história je plná prekvapení a že verejná mienka je ako voda – neustále sa mení a prispôsobuje novým situáciám. Škoda, že už nežije súdruh Karel Bacílek, určite by mu vyhrkla slza dojatia. A určite by na mítingu vytlieskali aj jeho.

Na protivládnom proteste sa rozohnila aj Vášáryová: Ficovi odkázala, že ovláda jiu-jitsu. Prišlo aj niekoľko študentov žurnalistiky z Bratislavy, Nitry a Trnavy. Protesty tiež upozornili na „izolovanie“ Slovenska od západných partnerov. Protivládne protesty zvolali opozičné SaS a Progresívne Slovensko. KDH sa tentokrát do protestov účasťou nezapojilo z dôvodu konania ich víkendového snemu.

To, že Robert Fico, ako aj strana Smer nepatria k jej favoritom, dala jasne najavo už v minulosti. Krátko po parlamentných voľbách v októbri 2023 sa dokonca rozhodla dehonestovať aj časť voličov tejto koaličnej strany, ktorých označila ako „spodinu“.

Bývalá herečka, členka komunistickej strany, ktorá za komunistického režimu podpísala antichartu 77 a známa prevracačka kabátov, Magda Vášáryová tvrdí: Fico lovil voličov medzi spodinou.
Tentokrát však venovala tvrdé vyjadrenia samotnému šéfovi vlády. „Fico bol najprv internacionalista, potom bol veľký Európan, teraz chce byť nácek, no prosím,“ uviedla do mikrofónu na margo jeho politického smerovania. Vášáryová tiež poznamenala, že mnohí koaliční politici sú podľa jej názoru v skutočnosti slabí, pretože „útočia na ženy“.

Hrica Luboš/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *