15. mája 2024

Danko-„Agentúry si čísla cucajú z prsta! Chcem štátne prieskumy,”

0

Danko-"Agentúry si čísla cucajú z prsta! Chcem štátne prieskumy,”


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


“Už nikdy neustúpime ulici. Nech si píšu petície, budeme to vysvetľovať zamestnancom. Petícia v Markíze je smiešna, lebo ide o biznis. Ale petícia v RTVS je vážna. A keď zamestnanci pochopia, ako ich manažment klame, aké má platy, som presvedčený, že po nástupe nového manažmentu získame majoritu na svoju stranu a RTVS bude fungovať. Neustúpime žiadnej petícii, my ten zákon dotiahneme do konca,” odkazuje ľuďom v RTVS predseda národniarov Andrej Danko.

A nebude to jediná zmena zákona, ktorú národniari chcú presadiť. Predseda SNS avizuje aj nový mediálny zákon, úpravy čakajú aj zákon o ochrane osobnosti a nové pravidlá by chcel nastaviť aj pre prieskumné agentúry.
“Chceme, ak niekto zverejňuje prieskum, aby bola garantovaná metodika. Páni politológovia si to cucajú z prsta. Prieskumné agentúry, ktoré zverejňujú svoje prieskumy verejnej mienky, budú potrebovať licencie,” vysvetľuje Danko.

TERAZ TAKTO: “Politológovia si čísla cucajú z prsta! Chcem štátne prieskumy,” odkazuje Andrej Danko

O dianí na mediálnom trhu, o tom, či ho urazilo, keď ho účastník tlačovej konferencie na ministerstve kultúry nazval debilom, ale aj o politických plánoch v Bruseli hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou predseda SNS Andrej Danko.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *