29. apríla 2024

Hlasovanie v dueli Pellegriniho s Korčokom hovorí za všetko

0

Hlasovanie v dueli Pellegriniho s Korčokom hovorí za všetko


👉Napriek ustavičnej cenzúre na FB, sa snažíme byť s Vami v kontakte. Sledujte nás na telegrame👈


Slováci sa konečne dočkali duelu dvoch najsilnejších kandidátov na prezidenta. Peter Pellegrini sa postavil zoči-voči Ivanovi Korčokovi. Duel bol podľa odhadov najsledovanejšou reláciou dňa. Ktorý z duelantov najviac Slovákov presvedčil?

Reakcia Slovákov po dueli Pellegriniho s Korčokom hovorí za všetko

Mimoriadny prieskum agentúry SANEP pre televíziu TA3, v ktorom sa mohli respondenti vyjadriť, ktorý z prezidentských kandidátov ich najviac presvedčil, vyšiel s presvedčivým výsledkom pre favorita na víťazstvo v blížiacich sa voľbách.

Ako uvádza televízia respondenti hodnotili, ktorý z prezidentských kandidátov bol počas televíznej debaty v lepšej kondícii, bol presvedčivejší a lepšie argumentoval. Nadpolovičnej väčšine ľudí sa viac páčila rétorika, argumentácia a štýl vyjadrovania predsedu NR SR (54,4percenta), zatiaľ čo štvrtina respondentov považovala za lepšieho bývalého ministra zahraničia (25,2 percenta).

eReport/JNS


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *