21. mája 2024

Dag Daniš „Médiá sú zbraň a novinári sú vojaci hybridnej vojny,“

0

O dianí v médiách, o úskaliach nového zákona o RTVS, o Šimečkových sviniach v duši voličov Smeru, ale aj o zákaze iného názoru počas pandémie, či vojny na Ukrajine hovoril v relácii TERAZ TAKTO


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


„Rád by som sa ich zastal. Ale sú to nezávislé médiá, ktoré si zaslúžia ochranu a solidaritu? Minimálne od pandémie a vojny nerobia nezávislú novinársku prácu, ale politický aktivizmus,“ hovorí komentátor Dag Daniš o médiách.

Vo verejnoprávnej RTVS sa jej zamestnanci podpisujú pod výzvu, pretože majú obavy, že pripravovaný zákon ohrozí nezávislosť vysielania. V súkromnej televízii Markíza sa jej zamestnancom nepáčia kroky nového vedenia a známe tváre televízie ohlásili, že zakladajú odbory. Dá sa situácia ma slovenskom mediálnom trhu označiť za stav ohrozenia nezávislosti médií?

O dianí v médiách, o úskaliach nového zákona o RTVS, o Šimečkových sviniach v duši voličov Smeru, ale aj o zákaze iného názoru počas pandémie, či vojny na Ukrajine hovoril v relácii TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou komentátor denníka Štandard Dag Daniš.

TERAZ TAKTO s Ankou Žitnou


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *