13. mája 2024

VYDÁ NÁM ČR DEZOLÁTA NAĎA? ZA HANOBENIE NÁRODA?

0

Fotografia Jany Černochovej a Jaroslava Naďa s ceduľkou s nápisom "Slovákom a dezolé vstup zakázaný"


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


“Slovákom a dezolé vstup zakázaný,” drží v ruke nápis bývalý minister obrany SR Jaroslav Naď so svojou šéfkou českou ministerkou obrany Janou Černochovou. Nedrží tento arogantný hajzel v rukách extrémistický materiál hanobiaci národ?

Naď, ktorý sa snaží dostať do Bruselu a v poslednom reklamnom videu sa hrá na “sprejera frajera” mal byť na Slovensku obvinený. Tento podliak, ktorý odzbrojil slovenskú armádu sa dnes všetkým Slovákom smeje do ksichtu a je na výplatnej páske protislovenskej českej vlády, aká tu v histórii nikdy nebola. V Česku sedia v čele štátu doslova šovinistické prasce a byť na mieste budúceho prezidenta Petra Pellegriniho, tak prehodnotím tradíciu prvej cesty na Pražský hrad, samozrejme, s ráznym prejavom a vyjadrením úcty českému národu, ktorý sa dnes nachádza v politickej etape, ktorá na Slovensku po septembrových voľbách skončila.

Orgány činné v trestnom konaní majú aj naďalej problém s využívaním ex offo, teda konať z úradnej moci. Kedy bude výsluch Naďa? Pokojne si môže posedieť za hanobenie národa, ak už nie je snaha dostať ho do basy za likvidáciu Slovenskej republiky. Bolo by zaujímavé, ak by práve na Naďa platila veta “aj Caponeho dostali pre dane”, teda tá, ktorú počas ministrovania s obľubou opakoval.

Zatiaľ čo v červených denníčkoch “tečie sója potokom”, lebo Londýn zatiaľ neprávoplatne vydal “zlo z pivnice” pre jeho extrémistické názory, tak Naď slobodne pobehuje po svete a nenávidí Slovákov, ktorých žiada o hlas do Bruselu.

Buď sa čin hanobenia rasy a národa týka len pekných urastených Slovákov a malí, krpatí a plešatí hajzlíci môžu nenávidieť koho chcú verejne, alebo som len mimoriadne citlivý na urážky môjho národa a pôvodu, na ktorý som mimoriadne hrdý…

Čo robí verejnoprávna RTVS? Plače nad svojim osudom, čo tam po verejnoprávnosti a verejnom záujme!

Ďateľ


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *