19. mája 2024

Bezhraničná nenávisť opozičníkov, včera na Bradle

0

Bezhraničná nenávisť opozičníkov, včera na Bradle


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


Občianska „vojna“ včera na Bradle

Bezhraničná nenávisť opozičníkov, včera na Bradle Čo je to za človeka, ktorý sa vyberie z BA 100 km iba preto, aby si išiel zapískať a zahulákať na politika, ktorého nenávidí ? Čo je to za nenávisť, ktorá človeka núti obetovať pekný sobotný deň iba kvôli prejavu nenávisti voči inému človeku ?

Program spomienkového podujatia na Bradle bol jasný. Dopredu sa vedelo, že tam vystúpia rečníci z vládnej koalície: premiér, budúci prezident, podpredseda NRSR. Nikto z opozičného tábora nebol medzi avizovanými rečníkmi. Napriek tomu na Bradlo prišli desiatky opozičných aktivistov, – tých najsilnejších fanatikov z bratislavských kaviarní a námestí. Čo tam robili ? Prečo tam prišli ? Odpoveď je jasná. Prišli tam robiť zle, sabotovať pokojný a dôstojný priebeh spomienky na smutnú udalosť, -na smrť M.R.Štefánika. Prišli na Bradlo s cieľom urážať predstaviteľov štátu, ktorého základy pomáhal postaviť práve M.R.Štefánik.

Na Bradle boli našťastie v jasnej prevahe normálni Slováci, občania z rôznych častí Slovenska i miestni obyvatelia, ktorí piskot a hulákanie opozičných provokatérov prebili, preskandovali, pretlieskali. Dalo by sa povedať, že tú malú včerajšiu občiansku vojnu na Bradle vyhrali. Vyhrali ju svojou dôstojnosťou. Slávnostný charakter spomienky vďaka nim zostal zachovaný. Tzv. „inicidenti“, ako ich zveličuje protivládny mejnstrím boli vytesnené na okraj.

Pro-slovenská väčšina /väčšina, ktorú potvrdili doje celoslovenské voľby a znovu a znovu ju potvrdzujú prieskumy verejnej mienky/ včera tú malú občiansku vojnu na Bradle vyhrala. Tí, čo sledujú moje články by povedali, že by som sa tomu mal tešiť. Nuž, – neteším sa. Prečo ? Lebo viem, že cesta občianskych vojen a vojničiek nikam nevedie, -iba k ďalším vojnám a vojničkám. Iba k ďalšiemu hejtu, k ďalšej agresii. Neteší ma predstava, že opozičný ale asi už koaličný tábor budú grupovať úderky politických fanatikov, putujúcich po podujatiach nepriateľa, aby ich ich rozbíjali. Takto presne to bolo organizované v 30-tych rokoch 20.stor. Takto to bolo aj v Nemecku, kde s orgamnizátorov, ordnerov sa stali ochranné prápory vodcov-a z nich potom jednotky SA a SS…Nevravím, že sa to tu bude opakovať. História sa v skutočnosti neopakuje. No nábehy tu sú.

Sú to veľmi nebezpečné nábehy. Čím skôr ich zodpovední politici zastavia, tým lepšie. Lebo ak začnú stavať pre nepriateľa mlyny, nikde nie je garantované, že potom tie mlyny zomelú ich samotných. -Preto,-páni opoziční politici, -spamätajte sa, kým je čas. A miesto deštrukcie vlády začnite byť konečne konštruktívnou opozíciou. Nebuďte bandou pouličných nevychovancov. Buďte tvorcami reálnej a múdrej proti-vládnej alternatívy. Slovensko potrebuje takúto, a len a len takúto opozíciu. Demokratickú opozíciu !

Autor: Dedič


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *