20. mája 2024

G. György: PREHOVORIL AJ ČAPUTOVEJ PALÁCOVÝ PINČ

0

Gyimesi György: PREHOVORIL AJ ČAPUTOVEJ PALÁCOVÝ PINČ


👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


O kom hovorím? No predsa o Ľudovítovi Ódorovi! Dovtedy je to v poriadku, kým svoje dúhové reči šíri doma, pretože tu každý rozumný človek vie, čo si má o ňom myslieť.

Nedávno sa konalo divadelné predstavenie, na ktorom sa zúčastnila aj ministerka kultúry. Počas predstavenia herec reprezentujúci “inakosť” zaimprovizoval a nad rámec hranej role priamo z pódia vynadal ministerke. Očividne jej to nepadlo dobre. Keď sa následne chcela stretnúť s hercom a riaditeľom divadla, z čista jasna prehovoril Ódor, ktorý sa podujal obhajovať „demokraciu“.

Ujasnime si hneď niekoľko vecí: ten istý demokratický systém zabezpečuje legitimitu ministerky, ako aj umeleckú slobodu umelca. Dokonca umožňuje Ódorovi ozvať sa – aj keď úplne zbytočne. Ak teda Ódor pochybuje, či má ministerka ako zriaďovaťeľka inštitúcie právo zavolať si jej zamestnanca alebo riaditeľa podať vysvetlenie, potom musím Ódora zarmútiť, pretože ministerka právo na to má!

Evidentne sa aj náš Ľudo mohol ako premiér rozhodnúť pýtať si vysvetlenie od kohokoľvek z podriadených v situáciách, ktoré sa priečili jeho dobrému vkusu, alebo pri ich prešľapoch. Vtedy však ešte nebol veľmi výrečný. Vtedy len chcel progresívne vyhovieť, aby sa mu dostalo dobrého miesta na kandidátke. Nie sme prekvapení!

Prekvapení sme len z toho dôvodu, že Ľudovít nevidí paralely! Keď sa na pretras dostala prezidentkina dcéra (zďaleka jej nikto verejne nenadával), jeho kolegovia politici nestačili odsudzovať takýto čin. Doslova sa pretekali, kto dokáže viac ochrániť ženy a dievčatá. Teraz však on sám útočí na ženu, političku! Súdi a karhá. Ozaj mužné správanie, no nie?

Pán Ódor, pokojne môžete prestať s obťažovaním ministerky, aby Vám ostal čas na riešenie podvodov v rámci umeleckých a menšinových fondov! O nich sa budeme baviť čoskoro….

Gyimesi György FB


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *