28. júna 2024

Odkiaľ má zberný dvor krachujúceho politického odpadu peniaze?

SKRACHOVANÁ STRANA, ALE NA KAMPAŇ ZRAZU MAJÚ

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈


SKRACHOVANÁ STRANA, ALE NA KAMPAŇ ZRAZU MAJÚ

Z nových bilbordov strany Demokrati na nás prísne hľadí bývalý „nezávislý“ policajný prezident Hamran a sľubuje „pokoj“ a „spravodlivosť“ (áno, presne tieto dve slová zdobili jeho výkon na čele Policajného zboru). Demokrati, to sú tá partička, ktorá pred mesiacom v zúfalej snahe zaujať oblepila Slovensko bilbordmi „Bez Ruska neprežijeme“ a dnes vo svojej vtipnej produkcii pokračuje.

Ale viete, čo je zábavnejšie ako spojenie slova spravodlivosť s pánom Hamranom? Na Slovensku je predsa ústrednou témou pred každými jednými voľbami financovanie kampane. Červené denníčky za pomoci spriaznených nadácií dokážu vychrliť stovky článkov a dvestokrát sa pýtať na tlačovkách, „a kto vám to celé zaplatil“? Ale zjavne len vtedy, ak sa to týka Hlasu a Petra Pellegriniho, Demokratov predsa riešiť netreba.

Tak len pripomínam, že táto mimoparlamentná strana nedostáva od štátu ani cent, lebo vo voľbách zúfalo pohorela, a ešte pred pol rokom nebola schopná splácať svoje dlhy! Prečítajte si článok, pridám Vám ho do komentára, stojí za to: prosili veriteľov o odpustenie dlhov (tí im to, samozrejme, „odpustili“), prosili ľudí o príspevky, aby prežili – a dnes už druhá mohutná bilbordová kampaň? Z čoho?

P.S. Aby bolo jasné, politické hviezdy ako Naď, Šeliga a Hamran má vôbec nezaujímajú, ale fascinuje ma táto dvojitá realita médií a mimovládneho sektora. Si náš, môžeš všetko.

Matúš Šutaj Eštok


Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *