27. júla 2024

Video- Fica v Handlovej postrelili, je vo vážnom stave

Robert Fico/FB JNS

Zdielajte

👉 Snažíme byť s Vami neustále v kontakte. Sledujte nás tiež na telegrame👈

👉Sledujte nás tiež na X. com 👈


Premiéra R. Fica v Handlovej postrelili, vezú ho do nemocnice, zasiahli ho 3 strely

Strelec, ktorý strielal na R. Fica, Juraj Cintula rok nar. 1953, clen spolku spisovatelov, PSkár

Juraj Cintula
Juraj Cintula narodený v roku 1953, je jedným zo zakladateľov LK DÚHA v roku 2005.
Od roku 2008 (kedy sa klub pretransformoval na Občianske združenie) do roku 2016 bol predsedom LK. Napísal tri básnické zbierky – Sen rebela, Diptych, Osy – satira, v roku 2010 mu vyšiel román Posolstvo obete, v roku 2015 mu vyšla kniha o cigánoch – Efata. Od roku 2015 je členom Spolku slovenských spisovateľov.

Opozícia ruší protest, no Taraba im odkazuje: CELÁ NENÁVISTNÁ OPOZÍCIA MÁ KRVAVÉ PAPRČE!

BRATISLAVA 15. mája (SITA) – Premiéra Roberta Fica v Handlovej postrelili, vezú ho do nemocnice. Ako informoval Denník N, výstrely padli pred domom kultúry, kde zasadala vláda, keď išiel premiér medzi ľudí. Útočníka podľa medializovaných informácií zadržali.

Podľa najnovších správ bol premiér Robert Fico postrelený po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Incident sa odohral, keď premiér vychádzal medzi ľudí pred domom kultúry, kde zasadala vláda. Útočníka policajti okamžite zadržali. Premiéra Fica následne transportovali vrtuľníkom do bratislavskej nemocnice. Tento čin je považovaný za atentát a vyšetrovanie je v súčasnosti v rukách príslušných orgánov.

15:20 Prezidentka SR Zuzana Čaputová ostro odsudzuje útok na premiéra Roberta Fica (Smer-SD). Informoval o tom hovorca hlavy štátu Martin Strižinec.
15:15 Podpredseda parlamentu a líder koaličnej SNS Andrej Danko vyjadril podporu strane Smer-SD aj premiérovi Robertovi Ficovi, ktorého v stredu postrelili. Danko verí, že okolnosti sa vyšetria. Je podľa neho zrejmé, že ide o výsledok spoločenského konfliktu.

Údajného strelca zadržali. Atentát na premiéra preberá NAKA, informujú tvnoviny.sk.

„Reportér Denníka N Daniel Vražda incident nevidel, bol však blízko a počul niekoľko výstrelov. Potom videl, ako premiéra ochrankári zdvíhali zo zeme a naložili ho do auta a odviezli,“ napísal denník. Doplnil, že podľa svedkov, ktorí boli na mieste, Fico prišiel k ľuďom, ktorí ho vítali a vtedy padlo niekoľko výstrelov. Fico potom padol na zem.



Dovoľujeme si Vás osloviť s prosbou o pomoc. Náš obsah nezamykáme.  Boj s liberálnou chobotnicou o právny štát po voľbách 2023 nekončí, práve naopak. Každý finančný príspevok sa ráta a pomáha nám pokračovať v našej práci. Ďakujeme



Discover more from Jednotné nezávislé Slovensko

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *